PAZARLAR ZABITA KONTROLÜNDE

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehirdeki semt pazarlarında sürekli kontrol yapıyor.

PAZARLAR ZABITA KONTROLÜNDE

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehirdeki semt pazarlarında sürekli kontrol yapıyor.

07 Şubat 2016 Pazar 13:17
 PAZARLAR ZABITA KONTROLÜNDE

İzmit’te 7 si kapalı olmak üzere toplam 19 semt pazarı bulunduğunu söyleyen Zabıta yetkilileri” vatandaşların rahat ve gönül rahatlığı içinde alış veriş yapabilmeleri için semt pazarlarındaki kontrollere büyük önem veriyoruz. Denetimlerimizde pazarın ve tezgâhların düzeni, sebze ve meyvelerin uygun şartlarda satılıp satılmadığı, terazilerin doğru tartıp tartmadığı, fiyat etiketleri, pazarcı tanıtım levhaları konularını kontrol ediyoruz.. Kurallara uymayan satıcıları önce uyarıyor, uyarıları dikkate almayanlar hakkında da yasal işlem yapıyoruz” dediler. Zabıta ekipleri, Pazar alanı dışında satış yapanlara izin verilmediğini de bildirdiler.

İzmit’teki semt pazarlarının uygun yerlerinde vatandaşların aldıkları ürünleri tartabilecekleri hassas teraziler olduğunu da söyleyen yetkililer” vatandaşlar, aldıkları ürünleri buralarda tartabilirler. Aldıkları ürünlerin ağırlığında uygunsuz olan vatandaşlar, pazarlarda bulunan görevlilerimize başvurabilirler” şeklinde konuştular. İzmit’teki Pazar denetimlerinde kayda değer bir olumsuzlukla karşılanmadığı öğrenildi.

 

Son Güncelleme: 07.02.2016 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38