PAZARLARDA TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü pazar yerlerindeki düzenin yanı sıra pazar alanlarının sürekli temiz tutulması ile ilgili çalışmalarını titizlikle sürdürüyor

PAZARLARDA TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü pazar yerlerindeki düzenin yanı sıra pazar alanlarının sürekli temiz tutulması ile ilgili çalışmalarını titizlikle sürdürüyor

25 Ağustos 2014 Pazartesi 11:50
PAZARLARDA TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
 EN GÜZEL TEMİZLİK KİRLETMEMEKTİR

 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği pazarlarla ilgili çalışmalar titizlikle devam ediyor. Zabıta Müdürlüğü Pazar Denetim Amirliği’ne bağlı ekip de pazarların temiz tutulması ile ilgili çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Pazar sonrası oluşan kötü koku ve görsel kirliliği önlemek adına denetimlerini sürdüren zabıta ekipleri, bu konuda pazar esnafını yakın takibe aldı. Zabıta ekipleri pazar sonrası esnafın tezgâh etrafını temiz bırakması gerektiğini belirterek, üzerinde ‘En güzel temizlik kirletmemektir’ yazılı broşürü esnafa dağıtıyor.

 PAZAR YERİ HAKLARI İPTAL EDİLECEK 

Ekipleri tarafından Pazar esnafına dağıtılan broşürde,  12.07.2012 tarih 2831 sayılı Resmi Gazete ’de yayınlanıp yürürlüğe giren Pazar Yerleri Hakkında Yönetmeliği ile 08.02.2011 tarih 22 sayılı Pazar Yerleri ve Seyyar Esnaf Yönetmeliği ile ilgili bilgi veriliyor. Zabıta ekipleri, uyarıları dikkate almayıp, görüntü kirliliği oluşturan esnafa; ilgili yönetmelik uyarınca ceza kesileceğinin de altını çizerek, bu konuda esnafın daha hassas olması gerektiğini belirtti. İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yapılan uyarılara ve verilen cezalara itibar etmeyen esnafın pazar yeri hakkının iptal edileceğini de vurguladı. 

 TEMİZ MODERN PAZARLAR 

Pazar yerlerinin temiz tutulması ile ilgili çalışmaların titizlikle devam edeceğini ifade eden İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Nihat Kaymak, “Çevreye kötü kokuların yayılmasını önlemek ve halkımızın daha temiz bir ortamda alışverişlerini yapması konusunda denetimlerimiz sürekli devam ediyor. Bizim için bu konu çok önemli. Pazarlarımızın sürekli temiz kalması konusundaki Pazarcılar Odası yetkilileriyle birlikte çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. İzmit’imize yakışan temiz ve modern pazarları oluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” diye konuştu.


Son Güncelleme: 25.08.2014 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38