banner28
banner23
banner36

PİŞMAN ÇOCUK AQUAPARK’A ÖDÜL

Kocaeli’nin ilk aquaparkı olan İzmit Belediyesi’nin Pişman Çocuk Aquapark’ı ödül kazandı.

PİŞMAN ÇOCUK AQUAPARK’A ÖDÜL

Kocaeli’nin ilk aquaparkı olan İzmit Belediyesi’nin Pişman Çocuk Aquapark’ı ödül kazandı.

06 Şubat 2018 Salı 14:23
PİŞMAN ÇOCUK AQUAPARK’A ÖDÜL

PİŞMAN ÇOCUK AQUAPARK’A ÖDÜL

Türkiye eğlence ve rekreasyon sektörünün ilk ve tek yarışması “Shining Star Awards 2018 – Eğlence, Etkinlik ve Rekreasyon Ödülleri  düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Bu yıl 5. kez organize edilen yarışmada İzmit Belediyesi’nin Ayazma Mahallesi’ndeki Pişman Çocuk Aquapark’ı su oyunları dalında en iyi proje ödülüne layık görüldü.  Crowne Plaza Florya Otel’de düzenlen törende İzmit Belediyesi’nin ödülünü Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan aldı. Her yıl sektör profesyonelleri ve takipçileri tarafından yoğun ilgi gören yarışmaya bu yıl 15 kategoride 116 başvuru oldu.

YENİ NESİL BELEDİYECİLİK

Ödül töreninde konuşan Başkan Doğan “artık ülkemizde rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra insanların yediden yetmişe yaşamlarına dokunan yeni nesil belediyecilik anlayışı hakim. Bizler de bu anlayışla, yaşlısından gencine, kadınımızdan çocuğumuza farklı duygular, farklı tatlar verebilme gayretiyle projeler üretiyoruz. Ödül kazandığımız projemizde bunlardan bir tanesi. İzmit Belediyesi’nin Türkiye’ye hatta Avrupa’ya örnek birçok projeleri bulunuyor. Herkesin İzmit’e de uğramalarını, şehrimizin çok farklı güzelliklerini görmelerini tatmalarını arzuluyoruz. Bu ödülü projenin yapımında emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarım adına alıyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38