banner28
banner23
banner36

PİŞMAN’IN YENİ SAYISI ÇIKTI

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın çocuklara armağanı olan Pişman Çocuk Dergisi’nin son sayısı çıktı.

PİŞMAN’IN YENİ SAYISI ÇIKTI

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın çocuklara armağanı olan Pişman Çocuk Dergisi’nin son sayısı çıktı.

03 Aralık 2015 Perşembe 11:40
 PİŞMAN’IN YENİ SAYISI ÇIKTI

 Şimdiye kadar 17 sayısını geride bırakan derginin 18. sayısının 40 bin adet basılıp okullarda öğrencilere dağıtıldığı öğrenildi. Ücretsiz dağıtılan 52 sayfalık Pişman Dergisi’nin her sayfasında çocukların ilgisini çeken konular bulunuyor. Ödüllü bulmacaların da yer aldığı dergiyi çok beğendiğini söyleyen öğrenciler” Belediye Başkanımıza, bizler için böylesine güzel bir dergi çıkarttığı için çok teşekkür ederiz. Derginin her sayısını sabırsızlıkla bekliyoruz” şeklinde konuştular.

 

SEVEREK YAPIYORUZ

 

Başkan Doğan’da bütün çabalarının çocuklara daha güzel bir gelecek bırakmak olduğunu belirterek” çocuklar bizim her şeyimiz. Onları mutlu etmek için bütün imkanlarımızı kullanıyoruz. Çocuk dostu bir belediye ve belediye başkanı olarak, bedava bisiklet dağıtılması, yüzme havuzları, Sarısu Gençlik kampımız, etüt merkezlerimiz, Çocuk Hakları Okulumuz, okullardaki çok amaçlı salonları hep severek yapıyoruz” dedi.

Pişman Dergisi’nin Gündoğdu İlkokulu’ndaki son sayısının dağıtımında mahalle muhtarı Çetin Ersoy, Belediyenin Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Öztürk ile okul müdürü Sait Güzelcik de hazır bulundu.

Son Güncelleme: 03.12.2015 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38