SARISU GENÇLİK KAMPI SONA ERDİ

İzmit Belediyesi’nin Kandıra Sarısu’daki gençlik kampı sona erdi.

SARISU GENÇLİK KAMPI SONA ERDİ

İzmit Belediyesi’nin Kandıra Sarısu’daki gençlik kampı sona erdi.

08 Eylül 2015 Salı 11:23
 SARISU GENÇLİK KAMPI SONA ERDİ
 Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile faaliyete geçirilen ve her yıl binlerce gencin yararlandığı Sarısu Gençlik Kampı, 8 Haziran’da açılmıştı. Eşsiz doğası, deniz ve kumuyla gençler için bulunmaz bir yaz tatili sunulan kamptan bu sene 1950 kişinin yararlandığı öğrenildi. Belediye yetkilileri 10-18 yaş arası çocuk ve gençlerin ücretsiz olarak faydalandığı kampın her yıl olduğu gibi bu senede büyük ilgi gördüğünü belirterek “ kampa yoğun ilgi oldu ve bu yüzden de çok sayıda  kişinin talebini karşılayamadık. Belediye Başkanımızın talimatıyla kampın kapasitesini iki katına çıkarmak için şimdiden çalışmalara başladık.
 KAPASİTE ARTACAK
  Gelecek yıl daha çok çocuk ve genç Sarısu’daki kampımızdan faydalanabilecek” dediler. Üç öğün yemek servisinin de yapıldığı kamptan yararlanan gençler de “ hayatımızın en güzle yaz tatilini geçirdik. Bizlere bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır” şeklinde konuştular.

Son Güncelleme: 08.09.2015 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38