SDKM türkülerle inledi

Yahya Kaptan Mahallesi’nde bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi (SDKM) Türkülerle inledi.

SDKM türkülerle inledi

Yahya Kaptan Mahallesi’nde bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi (SDKM) Türkülerle inledi.

11 Mart 2014 Salı 14:13
SDKM türkülerle inledi
 İzmit Belediyesi Türk Halk Müziği  Gençlik Korosu’nun SDKM’deki  yılın ilk konseri  büyük ilgi gördü.

Şef Kenan Serhat İnce yönetimindeki koronun Süleyman Demirel Kültür Merkezi’ndeki konseri yaklaşık 2 saat sürdü.  Türkiye’nin çeşitli illerine ait Türkülerin seslendirildiği konseri.  İzmit Belediyesi Başkanı Dr. Nevzat Doğan da takip etti.

 

SANAT DOSTU BELEDİYE

 

Salonu dolduranlara unutamayacakları bir gece yaşatan Türk Halk Müziği Gençlik Korosu’na teşekkür eden Başkan Doğan " İzmit Belediyesi olarak sanat çalışmalarına ağırlık veren, sanat dostu bir belediyeyiz. İzmit'in sanayi kenti imajının yanı sıra sanat ve turizm kenti imajının da olduğuna inanıyoruz.

5 yıldır İzmit Belediyesi olarak şehrimize bazı yenilikler getirdik. Çöptü, asfaltı, altyapıydı demiyoruz. Bunları belediyeciliğin rutin işleri olarak gördüğümüz için onları kenara itiyoruz, onlardan hiç konuşmuyoruz. Sizlerin yaşamına nasıl farklı bir tat katabiliriz onun uğraşı içindeyiz. Emeklilerimizin hayatına tat katmak için emekli evleri, emekli korosu, çocuklarımızın hayatına tat katmak için onlara bisiklet, havuzlar, cep sinemaları, hanımların hayatına tat katmak için İZMEK kursları fitnıss salonları,  kapalı pazarlar, gençlerimizin hayatına renk katmak için Sarısu Gençlik Kampı, sanatla yaşantımızı nasıl dolu dolu yaparız dedik Türk Sanat Müziği korosu, Türk Halk Müziği Korosu ve Emekli Korolarını kurduk ” şeklinde konuştu. İzmit Belediye Başkanı, konser sonunda koro üyelerini tek tek kutlayarak tebrik de etti.

Son Güncelleme: 11.03.2014 14:14
Anahtar Kelimeler:
SDKMTürkülerleInledi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38