banner28

“Sefa Sirmen bizi mahcup etti”

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan her fırsatta vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

“Sefa Sirmen bizi mahcup etti”

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan her fırsatta vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

04 Şubat 2014 Salı 13:39
“Sefa Sirmen bizi mahcup etti”
 Sürekli bir arada olduğu İzmitlilerle arasında samimi bir bağ kuran Başkan Doğan’a CHP İzmit Belediye Başkan Aday Adayı Sefa Sirmen’i şikayet ettiler.

 

“KEŞKE SİZİN DÖNEMİNİZDE ÇALIŞIP EMEKLİ OLSAYDIK”

 

Program sonrasında Başkan Doğan’ın yanına giderek sohbet eden Hatice Urgancı isimli vatandaş başından geçen bir olayı Doğan’a anlattı. Urgancı “ Başkanım geçen gün Sefa Sirmen’i yolda gördüm. Kendisi aday olduğunu ve desteğimizi beklediğini söyledi. O na sizin yanınızda olduğumu söyledim. Burada da size söylüyorum, biz sizin yanınızdayız. Benim eşim emekli belediye işçisi. Emekli maaşını taksit taksit aldı. Maaşlarımız öyle düzensizdi ki esnaf bize mal vermeye çekinirdi. Çünkü ödeyemeyiz diye korkarlardı. Ama duyuyorum ki şimdi siz maaşları gününde yatırıyor, emekli ikramiyelerini peşin veriyormuşsunuz. Keşke sizin döneminizde eşim emekli olsaydı” dedi.

 

EMANETE HIYANET ETMEM

 

Hatice Urgancı’nın anlattıklarını dikkatle dinleyen Başkan Doğan geçmişte yaşanan bu ve benzeri durumlara üzüldüğünü ifade ederek “ hayatım boyunca bana emanet edilen hiçbir şeye hıyanet etmedim. Doktorluğum süresince çoklarınızı emanet ettiniz, en iyi şekilde sahip çıkmaya çalıştım. Milletvekilliğim döneminde gene aynısını yaptım. Kurulan sağlık ocakları ile hastaneler ile emanetime sahip çıktığımı gösterdim. Belediye Başkanlığı dönemim boyunca eşinizi, çocuğunuzu, emeklinizi, sokağınızı emanet ettiniz. Gene hepsine en iyi şekilde sahip çıktık. Allah aksini bize yaşatmasın” dedi.

 

İŞÇİMİN DE, ESNAFIN DA, VATANDAŞIN DA BOYNUNU EĞDİRMEM

 

“İzmit Belediyesi olarak işçimize, esnafımıza, vatandaşımıza her zaman sahip çıkıyoruz” diyerek bu konuda çok hassas olduğunu ifade eden Doğan “ Bir gün bile maaş geciktirmedik. Taşeron işçilerinin dahi maaşlarını her zaman zamanında yatırdık. Ben işçimin, esnafımın, vatandaşımın boynunu eğdirmedim, eğdirmem de. Bugün İzmit Belediyesi çalışanları başları dik bir şekilde geziyorlar. Göreceksiniz bundan sonraki dönemde de sizleri daha mutlu edeceğiz. Sizler için güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

SİZİ MAHCUP EDENİ SİZ DE MAHCUP EDİN

 

Vatandaşın daha iyi koşullarda yaşaması amacıyla hizmetlerine aralıksız olarak devam edeceğini ifade eden Başkan Doğan “ sizlere her zaman layık olmaya, sizleri üzmemeye çalıştık. Bunun karşılığını sizlerin takdiri ile samimiyeti ile alıyoruz. Size değer vereni ödüllendirdiğiniz gibi siz mahcup edeni de siz mahcup edin” dedi.

Son Güncelleme: 04.02.2014 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38