banner28
banner23
banner36

Seka Büyük Tünel yenilendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seka Büyük Tünel de bakım ve onarım çalışmalarını bitirdi

Seka Büyük Tünel yenilendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seka Büyük Tünel de bakım ve onarım çalışmalarını bitirdi

28 Aralık 2015 Pazartesi 14:30
Seka Büyük Tünel yenilendi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ki yol, köprü ve tünellerde bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor. Bu kapsamda,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Yol bakım onarım ve yapım şube müdürlüğü tarafından Seka Büyük tünelinde zarar gören paneller, tabelalar elden geçirilerek yenilendi

 

PANELLER YENİLENDİ, AYDINLATMALAR ELDEN GEÇİRİLDİ

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Seka Büyük Tünelinde meydana gelen kazalardan dolayı zarar gören 8 adet prekast paneller değiştirdi. Trafik ekipleri tabela ve flaşörlerin temizliğini yaparken enerji müdürlüğü de tünel iç aydınlatmasını elden geçirdi. Ekipler gece 00:30 da trafiği her iki tarafa kapatıp yan yollara vererek çalışmaları tamamladı.

Son Güncelleme: 28.12.2015 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38