Sirmen, belediye halkın evidir ayrım olmaz

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, önceki akşam Serdar Mahallesi’nde ev ziyareti ardından Yeni Mahalle seçim irtibat bürosu açılışına katıldı.

Sirmen, belediye halkın evidir ayrım olmaz

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, önceki akşam Serdar Mahallesi’nde ev ziyareti ardından Yeni Mahalle seçim irtibat bürosu açılışına katıldı.

09 Mart 2014 Pazar 10:34
Sirmen, belediye halkın evidir ayrım olmaz

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen’in ilk durağı yıllardır bir gelişme gösterememiş olan Serdar Mahallesi oldu. Sirmen, Serdar Mahallesi sakinlerinden Ahmet Güngördü ile eşi Sultan Güngördü’nün evine misafir oldu. Sefa Sirmen’in Güngördü Ailesi’nin evine geleceğini duyan mahalle sakinleri de eve akın etti. Coşkuyla karşılanan Sefa Sirmen, ev sakinleri ve vatandaşlarla sohbet etti.

‘SERDAR MAHALLESİ UNUTULMUŞ’

Serdar Mahallesi’ne gelişinde yolların bozuk ve sokak aralarının içler acısı durumda olduğuna dikkat çeken Sefa Sirmen, “Biz kuş uçmayan yere yol yaptık. Yol çalışmalarımız sırasında evi yıkılmak zorunda olan vatandaşlarımız oldu. Onları asla mağdur etmedik. Ancak görüyorum ki mevcut yönetim Serdar Mahallesi için hiçbir şey yapmamış” dedi.

‘TAŞERON İŞÇİ BELEDİYE PERSONELİ OLACAK’

Belediyede çalışan taşeron işçilerin durumuna değinen Sirmen, “Bizim zamanımızda belediyede taşeron işçi yoktu. Bizden sonra taşeron işçiliği gündeme getirdiler. Biz gelince taşeron işçileri yeniden belediye personeli haline getireceğiz. İşçiden kısılarak yapılan üç kuruş tasarrufu firmalara yedirmeyeceğiz. Belediye işçilerine vereceğiz” şeklinde konuştu.

‘SUYU UCUZLATMALARI GEREKİYOR’

 Yuvacık Barajı’nın artık belediyenin malı olduğunu ifade eden Sirmen, “Yuvacık barajının Yap-İşlet-Devret süresi bitti. Baraj artık büyükşehir belediyesine geçti. Suyun maliyeti ortadan kalktı. Biz suyu ucuzlatın diye çağrı yaptık. 30 Mart’ta kadar ucuzlattılar ucuzlattılar. Ucuzlatmazsalar biz 30 Mart sonrasında biz ucuzlatacağız” dedi.

‘BELEDİYE HALKIN EVİDİR

Sirmen’in Serdar Mahallesi’ndeki ikinci durağı Kocaeli Roman Kültürünü Araştırma Derneği oldu. Roman vatandaşların ayrımcılığa tabi tutulduğunu ifade eden Sirmen, “Belediye halkın evidir. İnsanlar arasında ayrım olmaz. Halk istediği zaman belediye başkanına ulaşabilmeli. Biz göreve geldiğimizde belediyeyi halkın evi yapacağız. Biz göreve gelince İzmit yeniden doğacak. Kimse evsiz kalmayacak. Hiçbir insan yatağa aç girmeyecek. Ekmeği 40 kuruşa satacağız. Ekmek alamayana ise bedava vereceğiz” açıklamasında bulundu.

‘İRTİBAT BÜROSU AÇTI’

Sefa Sirmen, Serdar Mahallesi’ndeki programının ardında Yenimahalle Hülya Sokak’ta seçim irtibat bürosu’nun açılış törenine katıldı. Sirmen, mahalle girişinde vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılandı.  Kendisini bekleyen vatandaşları selamlayan Sirmen, Yenimahalle sakinleriyle sohbet etti. Dertlerini ve sıkıntılarını dinledi. Sirmen daha sonra CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı ve belediye meclis üyesi Hale Meriç ile seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Son Güncelleme: 09.03.2014 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38