banner28
banner23
banner36

SIRRIPAŞA İÇİN İHALE YAPILDI

İzmit Belediyesi’nin sokak iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

SIRRIPAŞA İÇİN İHALE YAPILDI

İzmit Belediyesi’nin sokak iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

28 Ocak 2016 Perşembe 13:59
SIRRIPAŞA İÇİN İHALE YAPILDI

 Şimdiye kadar şehrin değişik bir çok noktasında sokak iyileştirmesi yapan İzmit Belediyesi’nin Sırrıpaşa Caddesi’nde yapacağı çalışmanın ihalesi yapıldı. Akcakoca ile Hacıhasan Mahallelerinin sınırını oluşturan Sırrıpaşa Caddesi’ndeki iyileştirme projesi için düzenlenen ihaleye 2 firma katıldı. Muhammen bedeli 1 milyon 341 bin Lira olan ihaleye katılan Hadrian İnşaat 1 milyon 389 bin 156 Lira, Gersut İnşaat firması da 1 milyon 256 bin 814 Lira teklif verdi. İhale komisyonu teklifleri değerlendirip önümüzdeki günlerde işi alacak firmayı  belirleyecek.

 CADDE TAMAMEN DEĞİŞECEK

 İşin yapım süresinin 210 gün olduğunu söyleyen yetkililer” Kocaeli Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğünce onaylanan projeye göre, cadde üzerindeki 25 bina ve parselde cephe iyileştirmesi yapılacak. Ayrıca söz konusu cadde yeni baştan ele alınarak aydınlatma sistemi de yenilenmiş olacak. Yıl sonuna kadar tamamlanacak çalışma ile Sırrıpaşa Caddesi ayrı bir değer kazanmış olacak” dediler.

 

Son Güncelleme: 29.01.2016 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38