banner28
banner23
banner36

SOHBET GRUBUNDAN MAKAM ZİYARETİ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan günün her saati vatandaşlarla iç içe geçirmeye özen gösteriyor

SOHBET GRUBUNDAN MAKAM ZİYARETİ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan günün her saati vatandaşlarla iç içe geçirmeye özen gösteriyor

19 Ağustos 2014 Salı 18:39
SOHBET GRUBUNDAN MAKAM ZİYARETİ
Haftanın en az iki gününü köy ve mahalle gezilerinde geçiren, her fırsatta vatandaşlarla iç içe olan Başkan Doğan’ın makam odası da hiç boş kalmıyor.

BAŞKAN DOĞANI SOHBETE DAVET ETTİLER

Belediye başkanlığı döneminde özellikle sivil toplum kuruluşlarıyla iyi ilişkileri dikkat çeken Başkan Doğanın ziyaretçileri arasında Eren Camii İmamı Süleyman Peker ve sohbet grubu arkadaşları vardı. Eren Camii imamı Süleyman Peker ile birlikte Erdoğan Davut, Hayri Şükür, Abbas Dağ, Levent Saroğlu, Arif Kızılkaya, Rıdvan Aşut ve Ali Sar Başkan Doğan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Doğan’ın kapıda karşıladığı grup, sıcak karşılamaları ve misafirperverliği için kendisine teşekkür etti. Yapıcı yaklaşımları ve destekleri için Başkan Doğan’a teşekkür eden grup yeni dönem çalışmaları için kendisine başarılar dileyerek, kendisini her Pazartesi Akşam Namazı ile Yatsı Namazı arasında Eren Camii’nde gerek güncel konular, gerekse dini konular hakkında yapmış oldukları sohbetlerine davet ettiler.

İNSANLARI KAYNAŞTIRAN BİR OLUŞUM

Birbirinden değerli kişilerden oluşan bir grubu ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ‘sizlerin de içerisinde olduğunuz bu oluşum insanları bir araya getiren kaynaştıran bir olaydır. Bu faydalı oluşumları için Başta Eren Camii İmamı Süleyman Peker’e ve sizlere teşekkür ediyorum. Bende fırsat buldukça sohbetlerinize katılmayı, bu birlik ve beraberliğe destek olmayı isterim. İzmit Belediyesi olarak da etkinlikleriniz de yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz’ diyerek grupla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Son Güncelleme: 19.08.2014 18:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38