SOKAK HAYVANLARI İÇİN BİRA AYA GELDİLER

İzmit Belediyesinin Sokak hayvanlarıyla ilgili çalışmaları devam ediyor

SOKAK HAYVANLARI İÇİN BİRA AYA GELDİLER

İzmit Belediyesinin Sokak hayvanlarıyla ilgili çalışmaları devam ediyor

21 Ağustos 2014 Perşembe 12:06
SOKAK HAYVANLARI İÇİN BİRA AYA GELDİLER
 Bugüne kadar Hayvan Dostu Belediye anlayışıyla hareket eden, sokak hayvanlarıyla ilgili birçok uygulamada ve projede öncü olan İzmit Belediyesi, Sokak hayvanları ile ilgili yeni projeler için görüşmeler gerçekleştiriyor.

 İNSANLARDAN ÖNCE YARATILDILAR

Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Derneği Başkanı Gonca Çelik Ketenağ ve Başkan Yardımcısı İlksen Aydın İzmit Belediyesi’ne yapmış oldukları ziyarette sokak hayvanlarıyla beraber yaşama konusunda halkımızı bilinçlendirecek yeni projeler konusunda görüşmelerde bulundu. İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Güray Oruç ile yapılan görüşmede konuşan Dernek Başkanı Gonca Çelik Ketenağ, bu dünya hepimize ait, dünyanın oluşumunda önce bitkiler ve hayvanlar daha sonra insanlar yaratıldı. Bu canlıların hepsinin sorumluluğu ve emaneti bize ait. İnsanoğlu zekâsını ve yeteneğini kullanabilme üstünlüğü ile övünebiliyorsa, kendinden daha aciz canlıları koruyarak, sorumluluklarını alarak onların hayatlarını en iyi koşullarda sürdürebilecek yetenek ve işlevlere de sahiptir.

İNSAN HAYATI KADAR ÖNEMLİ

Anlamlı ziyaretleri için Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Derneğine teşekkür eden Başkan Yardımcısı Güray Oruç kendileriyle tanışmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, ‘İnsanlarımızın hayatı kadar hayvanlarımızın hayatı da bizim için önemli, halkımızı sokak hayvanlarıyla yaşama konusunda bilinçlendirmek amacıyla hazırlanacak her türlü çalışmada, her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi isteriz. Bu konuda birlikte büyük projeler gerçekleştireceğiz.’ diyerek derneğin çalışmaları konusunda kendilerinden bilgiler aldı.

Son Güncelleme: 21.08.2014 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38