banner28
banner23
banner36

TEZCAN “ HÜRRİYET, TÜM TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TEZCAN “ HÜRRİYET, TÜM TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

01 Haziran 2019 Cumartesi 17:42
TEZCAN “ HÜRRİYET, TÜM TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK”

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, "İzmitli hemşerilerimiz çok şanslı. Fatma hanım İzmit Belediye Başkanı oldu ama Kocaelililer ileriki günlerde keşke tüm Kocaeli'yi Fatma Başkan yönetseydi diyecek. 

BAŞKANIMIZ TÜM TÜRKİYEYE ÖRNEK OLACAK 

Vekilliğin hizmet alanı sınırlı ancak belediyeler rica yeri değil icra yeri. Fatma hanım  Kocaeli'ye değil tüm Türkiye’ye örnek olacak. Başarılı olacağına inancımız tam. Alnımız ak, gönlümüz ferah. Bir dahaki seçimlerde de daha farklı bir noktada olacağımıza inanıyoruz. Başkanımız güler yüzü ve çalışkanlığıyla şehri büyütecektir" dedi. 

BENİM İÇİN ONUR OLDU 

Başkan Hürriyet de Tezcan’a ziyaret ve sözleri için teşekkür ederek “Ziyareti bize çok hoş bir sürpriz oldu. Benim için moral oldu. Genel Başkan Yardımcımın ziyaretinden onur duyuyorum. Bu süreçte vekil arkadaşlarımızın çok desteği oldu. Bu desteğe layık olmak için burayı kazanmak benim için onur oldu" şeklinde konuştu. 

İTTİFAKLA YOLA ÇIKMIŞTIK

Ziyarette basın mensuplarının Hürriyet'in neden Büyükşehir Belediyesi'ne değil de İzmit Belediyesi'ne aday gösterildiği sorusuna da cevap veren Tezcan "ittifakla yola çıkmıştık. İYİ Parti'nin Kocaeli'deki özel durumu nedeniyle Büyükşehir adaylığı verildi. Fatma Hanım bugün İzmit Belediyesi'nde, 4 yıl sonra seçim olur bakarsınız Büyükşehir'de" şeklinde cevap verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38