TRAMVAY BEKİRDERE’DEN GEÇECEK

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’dan Bekirdere’de oturan vatandaşlara tramvay müjdesi.

TRAMVAY BEKİRDERE’DEN GEÇECEK

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’dan Bekirdere’de oturan vatandaşlara tramvay müjdesi.

10 Ekim 2018 Çarşamba 12:30
TRAMVAY BEKİRDERE’DEN GEÇECEK

Mahalle inceleme gezisini Bekirdere’de sürdüren Başkan Doğan, cadde ve sokakları tek tek dolaştı. Doğan’a Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, daire müdürleri, mahalle muhtarı Adnan Birim ile AK Parti Mahalle Temsilcisi eşlik etti.

BÖLGEDE BÜYÜK YATIRIMLAR VAR

Esnafları ziyaret edip hayırlı ve bol kazançlar dileyen, vatandaşlarla sohbet eden Başkan Doğan “ Bekirdere çok köklü ve nüfusu yoğun olan bir mahallemiz. Göreve geldiğimizde alt yapı ve üst yapı problemleri vardı. Bu sorunların hemen hemen tamamı çözüme kavuştu. Adnan Menderes Bulvarı’nın kamulaştırma işlemlerinde sona gelindi. Tramvay projesi Bekirdere’ye uzatılacak. Cephanelik’teki şehir hastanesinin inşaatı hızla devam ediyor. Kendi alanında dünyada ilk olan deprem müzesini Ceğhanelik’te açtık. Sanal Gerçeklik Küresi de yakında tamamlanacak. Bu yatırımlar Bekirdere’nin değerini arttırıyor.  Yaptığımız inceleme gezisinde bölgedeki sorunların önemli ölçüde azaldığını gördük.  Bekirdere yaptığımız hizmetlerle daha da güzel olacaktır” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38