ÜNİVERSİTE’DE GENÇBANK TANITIMI

Toplum Gönüllüleri Vakfının desteklediği ve İzmit Belediyesi Gençlik Birimi (Genç-İz) ’nin de paydaşı olduğu GençBank, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerine tanıtıldı.

ÜNİVERSİTE’DE GENÇBANK TANITIMI

Toplum Gönüllüleri Vakfının desteklediği ve İzmit Belediyesi Gençlik Birimi (Genç-İz) ’nin de paydaşı olduğu GençBank, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerine tanıtıldı.

05 Kasım 2015 Perşembe 10:04
 ÜNİVERSİTE’DE GENÇBANK TANITIMI
Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü sosyal tesis yanındaki otopark alanında stant açan Gençbank yetkilileri, üniversite öğrencilerine faaliyetleri hakkında bilgi verip, çalışmalarında onları da aralarında görmek istediklerini söylediler.

 

YURTDIŞINDA DA FAALİYETLERİ VAR

 

 İlgililer, GençBank’ın gençlerin toplumsal hayata aktif katılımını artırarak kendi yerellerindeki yaşam kalitesini yükseltmelerine destek olmak amacıyla uygulanan bir gençlik çalışması modelinin adı olduğunu anlatarak” GençBank Türkiye dışında halen İngiltere, Almanya, İrlanda, Bulgaristan, Romanya, Ermenistan, Hindistan, Bosna Hersek, Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan ve Güney Afrika’da farklı kurumlar tarafından uygulanmaya devam ediyor. Türkiye’de ise, 2011 yılında Toplum Gönüllüleri Vakfı yürütücülüğünde GençBank Projesi’nin pilot dönemi Samsun ve İstanbul’daki iki gençlik merkezinde başladı. 2012 yılında 6 GençBank ekibi kuruldu ve toplamda 49 projeye hibe vererek hayata geçirilmesini sağladı. 2013 yılında ise GençBank ekiplerinin sayısı 8’e yükseldi ve 71 gençlik projesine hibe verildi. Halen Türkiye genelinde 13 yerde paydaşı bulunan GençBank, gençlerin proje hazırlamalarına destek vermektedir. Kısa adı Genç-İz olan İzmit Belediyesi Gençlik Bilgilendirme Birimi ile ortak çalışan GebçBank, Şubat ayından beri İzmit’te 5 adet proje hazırlanmasına ön ayak oldu. Toplum yararına fikri olan gençleri Cumhuriyet Çocuk Parkı’ndaki ofisimize bekliyoruz” dediler.

Son Güncelleme: 06.11.2015 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38