Yürüyüş yolu şimdi bilim dolu

Kocaeli Bilim Merkezi, ''Yürüyüş Yolu Şimdi Bilim Dolu'' sloganıyla Yürüyüş Yolu'nda kuracağı deney istasyonlarıyla merkezin tanıtımını yapacak

Yürüyüş yolu şimdi bilim dolu

Kocaeli Bilim Merkezi, ''Yürüyüş Yolu Şimdi Bilim Dolu'' sloganıyla Yürüyüş Yolu'nda kuracağı deney istasyonlarıyla merkezin tanıtımını yapacak

20 Ağustos 2014 Çarşamba 11:28
Yürüyüş yolu şimdi bilim dolu
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski Seka Kağıt Fabrikaları'nın restore edilmesiyle kurulan Kocaeli Bilim Merkezi, Kocaelililer ile buluşacak. Kocaeli Bilim Merkezi, tanıtım amacıyla 22-23 Ağustos'ta İzmit merkezdeki Yürüyüş Yolu'nda kurulacak stantta çok sayıda ilginç ve dikkat çekici etkinliğe imza atacak. 

YÜRÜYÜŞ YOLU BİLİM DOLU

22-23 Ağustos tarihlerinde Yürüyüş Yolu'nda kurulacak stantta Kocaeli Bilim Merkezi'nde bulunan bilim düzeneklerini tanıtmak amacıyla seçilen düzenekler sergilenip, ziyaretçilerin incelemesine sunulacak. Sergilenecek düzenekler arasında açısal momentum, ivme hareket ve sonsuz görüntü düzenekleri bulunacak. Kurulacak mini bilim istasyonlarında çeşitli temalarda oluşturulan atölye programları ile bilimin eğlenceli ve öğretici tarafını ziyaretçilerin keşfetmesini sağlanacak. 

ATÖLYE ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLECEK

İki gün sürecek etkinlikte her yaş grubuna yönelik uzman eğitmenlerce hazırlanmış atölye programları bilim standında kurulan mini bilim istasyonlarında ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Fizik, kimya, biyoloji ve elektronik atölyelerinde birbirinden ilginç atölye çalışmaları yapılacak. 

 

Son Güncelleme: 20.08.2014 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38