banner28

Zabıta seyyarı affetmiyor

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları dâhilinde kurulan semt pazarlarında, cadde ve sokaklarda, kaldırımlarda, tezgâh veya motorlu araçlarda yapılan seyyar satıcılara göz açtırmıyor.

Zabıta seyyarı affetmiyor

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları dâhilinde kurulan semt pazarlarında, cadde ve sokaklarda, kaldırımlarda, tezgâh veya motorlu araçlarda yapılan seyyar satıcılara göz açtırmıyor.

11 Nisan 2016 Pazartesi 19:44
Zabıta seyyarı affetmiyor

 İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri,  ilçe sınırları dâhilinde kurulan semt pazarlarında, cadde ve sokaklarda,  kaldırımlarda, tezgâh veya motorlu araçlarda yapılan seyyar satıcılara göz açtırmıyor.

 

Seyyar satıcılara karşı mücadelesini kararlılıkla sürsürden belediyenin zabıta ekipleri son olarak, Akça Cami, Leyla Atakan, Fethiye, Hürriyet ve Cumhuriyet Caddelerinde gerçekleştirdiği çalışmalar sonucu 9 şahsa Kabahatler Kanunu’na istinaden 945 TL. Cezai işlem uyguladı.

 

HALKIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ

 

Konuyla ilgili açıklama yapan belediye yetkilileri seyyar satıcılara yönelik denetimlerin aynı kararlılık ve titizlikle devam edeceğine işaret ederek, “ Belediye Başkanımızın kesin talimatıyla İzmit halkının sağlığını tehlikeye sokmamak adına bu çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz.   Kanunda belirtilen şartları taşımayan, özellikle üretim- satış izni ve gerekli hijyen şartlarını göz önünde bulundurmayan, vergisini ödemeden,  kayıt dışı ve seyyar olarak çeşitli ev eşyaları, elektronik aletler satan şahıslar hakkında gerekli yasal işlemi uyguladık, uygulamaya da devam edeceğiz” dedi. 

 

FOTO: İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri,  ilçe sınırları dâhilinde kurulan semt pazarlarında, cadde ve sokaklarda,  kaldırımlarda, tezgâh veya motorlu araçlarda yapılan seyyar satıcılara göz açtırmıyor.

FOTO2: Seyyar satıcılara karşı müdahalesini kararlılıkla sürsürden belediyenin zabıta ekipleri son olarak, Akça Cami, Leyla Atakan, Fethiye, Hürriyet ve Cumhuriyet Caddelerinde gerçekleştirdiği çalışmalar sonucu 9 şahsa Kabahatler Kanunu’na istinaden 945 TL. Cezai işlem uyguladı.

 

Son Güncelleme: 11.04.2016 19:45
Anahtar Kelimeler:
IzmitBelediyesiZABITASeyyar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38