banner28
banner23
banner36

Zabıta'dan araç sahiplerine uyarı

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden, semt pazar alanlarına araç bırakılmaması uyarısı yapıldı.

Zabıta'dan araç sahiplerine uyarı

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden, semt pazar alanlarına araç bırakılmaması uyarısı yapıldı.

20 Mayıs 2016 Cuma 16:18
Zabıta'dan araç sahiplerine uyarı

 İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden, semt pazar alanlarına araç bırakılmaması uyarısı yapıldı. Zabıtadan yapılan açıklamada, semt pazar alanlarına özellikle bir gün önceden bırakılan araçlar yüzünden sıkıntı yaşandığı hatırlatılarak” araç sahipleri, bir gün sonra pazar kurulacağını bile bile araçlarını alanlara  bırakmaktadır. Pazar kurulacağı gün de mecburen bu araçları çekici yardımıyla kaldırılmak zorunda kalıyoruz. Pazar esnafının tezgah açmasına, vatandaşın rahat alış veriş yapmasını engelleyen bu duruma karşı sık sık uyarılarımızı tekrarlıyoruz. Araç sahiplerinden de  bu konuda daha duyarlı olmalarını bekliyoruz” denildi.

Zabıta yetkilileri, sıkıntının özellikle Pazar günleri Yahya Kaptan ve Kozluk bölgelerinde, Perşembe ve Cumartesi günleri de Perşembe Pazar alanı ile Yenişehir Mahallesi’nde kurulan semt pazar alanlarında yaşandığını da hatırlatarak” pazar kurulan alanlara araçlarını park eden vatandaşlar, en geç bir gün öncesinin akşamına kadar araçlarını bulundukları yerlerden mutlaka kaldırsınlar” şeklinde konuştular.

Son Güncelleme: 20.05.2016 16:19
Anahtar Kelimeler:
IzmitAraçZABITA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38