banner28
banner23
banner36

Başkan, “Ege ve Akdeniz sahillerini

Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra Kefken Limanı ile Mithatpaşa bölgesinde inceleme yaptı

Başkan, “Ege ve Akdeniz sahillerini

Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra Kefken Limanı ile Mithatpaşa bölgesinde inceleme yaptı

28 Haziran 2015 Pazar 12:45
Başkan, “Ege ve Akdeniz sahillerini

Kandıra'ya getirdik"

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte iç turizmin ilimizdeki önemli ilçesi Kandıra'da, sahillerde gerçekleştirilen çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ile birlikte deniz sezonuna hazırlanan sahillerdeki son durumu yerinde inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Vatandaşımız bu sezonda huzur ve güven içerisinde tatillerini geçirebileceği Karadeniz sahillerimizdeki son hazırlıkları da tamamladık. Büyük anlamda eksikliğimiz kalmadı. Geriye kalan küçük özel dokunuşlarla halkımız kendi şehrinde deniz noktasında Ege ve Akdeniz'e gitmiş gibi olacak. Yaptığımız çalışmalarla Ege ve Akdeniz sahillerini Kandıra'ya getirmiş olduk" dedi.

 EKSİKLİKLER TEK TEK GİDERİLDİ

Tek amaçlarının vatandaşın memnuniyeti olduğunu her platformda söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, Kefken sahilindeki Liman ve Mithatpaşa bölgesinde oluşturan sahil çalışmaları hakkında da bilgi aldı. Aydınlatma, parke, şezlong, yürüyüş yollarının tamamlanmasının yanı sıra Başkan Karaosmanoğlu, vatandaşın sahile rahat ulaşması için yolların yapımı noktasında eksikliklerin giderilmesinin talimatını da verdi. Mithatpaşa sahiline 200 adet şezlong koyulurken, çevre düzenlemesi, bay bayan tuvaletler, soyunma kabinleri ve duş bölgeleri de yapıldı. Kefken Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem'in de eşlik ettiği incelemede, doğal yapının korunması noktasında özenli davranılması talimatını da veren Başkan Karaosmanoğlu, "Halkımızın hizmetine ve yaşamının kolaylaşmasına dönük projeleri bir bir yerine getiriyoruz. Geçmiş yıllarda harabe olan sahillerimizi bugün halkımıza açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Daha çok hizmet üretmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı. Kefken Mithatpaşa sahilinin yeni görünümüyle halkımıza hizmet vereceğini de belirten Başkan Karaosmanoğlu, "Vatandaşımız gönül rahatlığıyla bu imkânlardan faydalanabilir" ifadelerini kullandı. ​

Son Güncelleme: 30.06.2015 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38