banner28

BAŞKAN KÖKEN;” Yolları en kısa zamanda bitireceğiz

KANDIRA BELEDİYESİ yol yapım çalışmaları devam ediyor

BAŞKAN KÖKEN;” Yolları en kısa zamanda bitireceğiz

KANDIRA BELEDİYESİ yol yapım çalışmaları devam ediyor

07 Temmuz 2015 Salı 11:39
BAŞKAN KÖKEN;” Yolları en kısa zamanda bitireceğiz
 Cebeci Gürgen Pınarı üzerinden Kefken’e çıkan kestirme 800 m’lik yol yapım çalışmaları devam ediyor.  Özellikle yaz aylarında artan ve neredeyse tıkanma noktasına gelen trafiğe girmeden Mavi Bayraklı Cebeci’ye ulaşma imkanı sağlayacak alternatif yol için 6000 ton stabilize malzeme kullanılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen kamyon desteği ile sürdürülen yolun Ramazan bayramına kadar bitirilmesi planlanıyor. Stabilize malzemenin serilmesi düzeltilmesi ve silindirle çiğnenmesi işlemleri yapılan yol vatandaşların ve bölge halkının büyük memnuniyetine neden oluyor.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken yaptığı açıklamada “Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yol kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yapma çalışmaları da devam ediyor., Yolların standartlara uygun bir şekilde yapılıp, çalışmalar bittiği zaman ilçemiz daha modern bir görünüme kavuşacak. Bunun içinde elimizde gelen her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız ve yapıyoruz. Bu yüzden çalışmaların aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, yolları en kısa zamanda bitirip, halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Son Güncelleme: 07.07.2015 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38