Başkan’dan Kandıra esnafına teşekkür ziyareti

Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra’da esnaf ziyareti yaparken ilçe sakinleriyle de sohbet etti

Başkan’dan Kandıra esnafına teşekkür ziyareti

Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra’da esnaf ziyareti yaparken ilçe sakinleriyle de sohbet etti

13 Nisan 2014 Pazar 14:51
Başkan’dan Kandıra esnafına teşekkür ziyareti

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’da esnaflarla buluştu. Kandıralılara hemşerilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu’na Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk de eşlik etti.

 

HİZMETLER DEVAM EDECEK

Kandıra merkezde gerçekleştirilen ziyarette Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, esnaf ziyareti yaparken ilçe sakinleriyle de sohbet etti. Kandıra’nın yerel seçimlerde gösterdiği destekten oldukça memnun olduğunu dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Kandıra’ya yaptığımız hizmetler devam edecek. Burayı kalkındırmak için her şeyi yapacağız” dedi.

 

KÖYE DÖNÜŞ HIZLANACAK

Kentten köye dönüşün başladığını ve bunun hızlanarak artacağını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Bizim köylerimiz Avrupa’nın köylerinden daha güzel olsun istiyoruz. Bu amaçla çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde bu isteğimizi başaracağız ve köyler daha çok tercih edilen yerler olacak” diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 14.04.2014 10:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38