Cebeci Sahili 2. etabıyla daha büyüyecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’nın Mavi Bayraklı Cebeci sahilinde ikinci etap çalışması yapacak

Cebeci Sahili 2. etabıyla daha büyüyecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’nın Mavi Bayraklı Cebeci sahilinde ikinci etap çalışması yapacak

17 Şubat 2014 Pazartesi 11:35
Cebeci Sahili 2. etabıyla daha büyüyecek
 Gerçekleştirdiği sahil düzenleme çalışmalarıyla Kocaeli’nin Karadeniz  kıyılarının cazibesini arttıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, halkın faydalanabileceği sahil şeridini daha da genişletiyor. Kerpe, Kefken, Kovanağzı ve Cebeci’de yapılan sahil düzenlemeleriyle bölge yaz aylarının vazgeçilmez mekanı oldu. Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’nın Mavi Bayraklı Cebeci sahilinde yapacağı ikinci etap çalışmasıyla sahili sosyal donatı alanlarıyla daha da renklendirecek.

 

42 DÖNÜM ALANA KURULACAK

Toplam 42 dönüm alanda gerçekleşecek çalışmanın içerisinde pek çok aktivite alanı yer alacak. Proje kapsamında 610 metre yürüyüş yolu yapılacak. Projenin içerisinde bulunacak kanalların üzerine 2 adet çelik köprü yerleştirilecek. Projede 200 metrekare alana sahip çocuk oyun alanı ve üçlü basketbol sahası bulunacak.

 

AKTİVİTE ALANLARI

Projede ayrıca kamelyalar, tuvalet, çevre çiti, KOSKEM çevre düzenlemesi yapılacak. Osmanlı çeşmesinin yer alacağı çalışmada, kamp alanı, otopark, plaj futbolu tesisi de bulunacak. Lunapark alanı ve kayık çekek yeri ile seyir terası projede yer alan uygulamalar arasında.

 

İHALE 21 ŞUBAT’TA

Büyükşehir Belediyesi işi yüklenecek firmayı belirlemek için ihale düzenleyecek. 21 Şubat Cuma günü saat 09.00’da yapılacak oturum, Büyükşehir İhale Salonu’nda gerçekleşecek.

Son Güncelleme: 17.02.2014 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38