banner28
banner23
banner36

CHP'den Kandıra'da miting

CHP Kandıra’da düzenlediği mitingde konuşan CHP Milletvekili Haydar Akar, “Birileri çatlasa da patlasa da çiftçiye mazot 1,5 TL olacak” dedi.

CHP'den Kandıra'da miting

CHP Kandıra’da düzenlediği mitingde konuşan CHP Milletvekili Haydar Akar, “Birileri çatlasa da patlasa da çiftçiye mazot 1,5 TL olacak” dedi.

03 Haziran 2015 Çarşamba 13:50
 CHP'den  Kandıra'da miting

CHP İl yönetimi ve milletvekili adayları Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezi yanındaki alanda miting düzenledi. Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Hurşit Güneş, CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva, Kandıra İlçe Başkanı Recep Şenol, Milletvekili adayları Fatma Kaplan Hürriyet, Tahsin Tarhan, Cuma Karavar, Turan Dumlu, Ayhan Mutlu, Tamer Solakoğlu, Rasim Meriç, Kemal Nişancı, Asude Fırat Özkan, Sabriye Şahin; eski İzmit Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sefa Sirmen, eski milletvekili Hikmet Erenkaya, Ferhan Şensoy, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

EMEKLİLER BAYRAMLARDA UTANIYOR

Mitingde yurttaşlara seslenen Haydar Akar CHP’nin seçime broşürlerle hazırlanmadığını belirterek, “Nasıl bir Türkiye isteniliyorsa, biz de halkla konuşup projelerimizi oluşturduk. Havuz medyası bizim yaptığımız çalışmaları vermiyordu. Emekli, emekçi, işçi, esnaf ve polisle analizlerimizi yaptık. Önerilerimizi onlardan aldık. Emeklilerimiz aldığı parayla sadece kendisi değil, çocuklarını ve torunlarını geçindiriyor. İki ikramiye dedik kıyamet koptu. Çocukluğumuzda önce dedelere amcalara koşardık, paraları bitmeden biz almak isterdik. Şimdi o amcalar çocuklarına karşı utanmasın diye sokağa çıkamaz oldu. Kurban Bayramı geldiğinde nasıl kurbanını kesecek diye kimseyi düşündürmeyeceğiz. Kimseyi utandırmayacağız” dedi.

ÇİFTÇİ DESTEĞİNİ CEPLERİNE İNDİRİYORLAR

Konuşmasına devam eden Milletvekili Haydar Akar, “TOKİ buralara da konutlar yapıyor, ama onlar sizin için değil zenginler için. Kalburcu Barajı yapıyorlar, ama İSKİ’ye hizmet edecek. Bir baraj yapmak için İSKİ’den izin almak zorunda kalıyor. Bundan 10 yıl önce tarımda kendisine yeten bir ülkeyiz diyorduk. Bizim çiftçimiz bitme noktasına geldi. Birileri çatlasa da patlasa da çiftçiye mazotu 1,5 TL’den vereceğiz. Çiftçiyi doğrudan destekleme vereceğiz diyerek kandırıyorlar ama o desteği kendi ceplerine indiriyorlar” açıklamasında bulundu. Meydanda konuşma yapan eski İzmit Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sefa Sirmen,  “Hiçbir uçak havada kalmıyor. Artık yükseklerde uçanlarından inme vakti geldi. Bütün temennimiz bu. Bunun için tüm CHP’lilere görev düşüyor” dedi.

CİNNET GEÇİRENDEN KURTULALIM

Mitingde konuşma yapan Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi. Güneş, “Allah bir insanın canını almadan aklını alırmış. Bu insan cinnet geçirerek her yere bağırıp çağırıp çamur atmaya başlar. Şimdi o insanı televizyon kanallarında da izliyoruz. Pazar günü cinnet geçiren insandan kurtulsak diyoruz. Benim 11 halefim var, hepsinin de kazanmasını istiyorum. Ne kadar milletvekili çıkarsa Kocaeli’nin ve Kandıra’nın yararınadır. Haleflerime tam güveninizin olmasını diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından mitinge katılan CHP’li milletvekilleri ve milletvekilleri adayları, üzerinde ‘Çiftçiye mazot 1,5 TL’ yazan pankart olan traktörün römorkuna binerek Kandıra sokaklarında tur attı.

Son Güncelleme: 05.06.2015 11:25
Anahtar Kelimeler:
KandıraMitingCHP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38