Çöp döküm alanıydı mesire alanı oldu

Kandıra Kent Mesire Alanı’nda fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi

Çöp döküm alanıydı mesire alanı oldu

Kandıra Kent Mesire Alanı’nda fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi

01 Ocak 2016 Cuma 13:46
Çöp döküm alanıydı mesire alanı oldu
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kandıra Belediyesi iş birliğiyle Kandıra’da 600 fidan dikildi. Kandıra Kent Mesire Alanı’nda 130 dönüm araziye Büyükşehir Belediyesi tarafından toplamda 13 bin fidan dikildi. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen etkinlikte, aynı bölgeye Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından 600 adet daha fidan dikimi gerçekleştirildi.

 

TOPLAM 13 BİN ADET FİDAN DİKİLDİ

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek ve öğrenciler ile vatandaşların katıldığı fidan dikim etkinliğinde, 600 adet fidan dikildi. Aynı bölgede Büyükşehir Belediyesi tarafından çınar, ıhlamur, karayemiş, defne, akçaağaç, Toros sediri, pavlonya ağaç çeşitleri olmak üzere 13 bin adet fidan dikilmişti.

 

130 DÖNÜM ARAZİ

Kandıra’da çöp döküm alanı olarak kullanılmaktayken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından yapılan fidan dikim çalışmalarıyla mesire alanına çevrilen 130 dönüm arazi Kandıra halkının hizmetine sunuldu.

Son Güncelleme: 01.01.2016 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38