banner28
banner23
banner36

Genç Sevgililerin Hazin Sonu

Kandıra Cebeci’de iki kişi ölü olarak bulundu.

Genç Sevgililerin Hazin Sonu

Kandıra Cebeci’de iki kişi ölü olarak bulundu.

08 Temmuz 2015 Çarşamba 11:20
Genç  Sevgililerin Hazin Sonu

17’li yaşlarda oldukları öğrenilen iki kişiden Ziya Yağcı cankurtaran kulesinde asılı, sevgilisi Melisa Kolpar ise çadırın içerisinde ölü olarak bulundu

Kandıra Cebeci sahilinde akıl kurcalayan iki ölüm gerçekleşti. Sabah saatlerinde ekipler, cankurtaran kulesinde bir gencin kendisini iple asarak intihar ettiğini tespit etti. Aynı ekipler ilerideki çadırda da bir genç kız cesedi buldu. Jandarma olay yerine gelerek incelemesini başlattı. Cankurtaran kulesine kendisini asan gencin adının Ziya Yağcı, çadırda ölü bulunan genç kızın ise sevgilisi Melisa Kolpar olduğu öğrenildi.

KIZIN VÜCUDUNDA DARP İZLERİ VAR

Gençlerin sevgili oldukları, ölümlerin nasıl gerçekleştiği ise bilinmiyor. Fakat çadırda ölü olarak bulunan Kolpar’ın vücudunda darp izlerine rastlanmış olması, Ziya Yağcı’nın kendisini asmadan Melisa Kolpar’ı öldürmüş olabileceği ihtimalini doğuruyor. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından iki gencin cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarma ekipleri geniş çaplı soruşturma başlatırken çevredekilerin de olayla ilgili olarak ifadeleri alınıyor.

Son Güncelleme: 10.07.2015 11:56
Anahtar Kelimeler:
SonuGençSevgililerinHazin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38