banner28
banner23
banner36

Kandıra sahilleri hafta içi de dolu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra'nın sahillerinde inceleme yaptı. Hafta içi olmasına karşın plajlar yine doluydu.

Kandıra sahilleri hafta içi de dolu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra'nın sahillerinde inceleme yaptı. Hafta içi olmasına karşın plajlar yine doluydu.

29 Temmuz 2015 Çarşamba 18:25
Kandıra sahilleri hafta içi de dolu
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin son yıllarda gerçekleştirdiği projelerle sahillerde ki yaşam kalitesinin artması, halkında bu bölgeye ilgisinin büyümesine neden oldu. Gerçekleştirilen Namazgâh barajı, arıtma tesisleri ve plajların geri kazanım projeleriyle cazibe haline gelen Kandıra, iç turizmin önemli bölgelerinden birisi haline geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Bağırganlı ve Kefken sahillerinde inceleme yaparak, halktan gelebilecek talepleri yerinde dinledi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, "Halkımızın burada huzurlu bir şekilde dinlenmeleri ve tatil yapmalarını çok önemsiyorum. Amacımız insanımızın ve ailelerin arzu ettikleri şekilde kendilerine zaman ayırmasıdır. Vatandaşımızın bu sahillerden memnun ayrılması bizleri de memnun ediyor" dedi. 
 TEKNİK EKİP EŞLİK ETTİ
 Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan başta olmak üzere teknik ekibin eşlik ettiği Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kefken sahilinde geniş bir inceleme yaptı. Burada gerçekleştirilebilecek projelerin ve sahilde yapılan çalışmaların geldiği son nokta hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, "Halkımızın memnuniyeti bizlerin yaptığı hizmetin en önemli başarı göstergesidir. Daha güzel çalışmalar ve projeler üreterek insanımızın arzu ettiği bir şehirde yaşamanın keyfini sürmesini istiyoruz" açıklamasını yaptı. Karedeniz sahillerinin hafta içi de dolu olması dikkatlerden kaçmıyor. Yoğun talebin olması bölge esnafını da memnun ediyor.

Son Güncelleme: 31.07.2015 12:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38