Kandıra'da Göz Dolduran Program

Kandıra Belediyesi ve Beyoğlu Belediyesinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu program izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Kandıra'da Göz Dolduran Program

Kandıra Belediyesi ve Beyoğlu Belediyesinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu program izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

18 Ağustos 2015 Salı 12:32
 Kandıra'da Göz Dolduran Program
Kefken Çevre Yaz Kampı  ilahi sema gösterileri tiyatro, resim sergisi  gösterileri ile, öğrenciler konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. Beyoğlu Belediyesi’nin sürdürdüğü Kefken Çevre Yaz Kampı, öğrencilerini ağırlamaya devam ediyor. Doğa’nın eşsiz güzelliği içinde birbirinden güzel aktivitelerle eğlenen öğrenciler, unutamayacakları bir yaz tatili geçiriyor.
Bugüne kadar on binlerce öğrenciyi ağırlayan Kefken Çevre Yaz Kampında kültür sanat, ve spor etkinlikleri ile gençler hem eğleniyor, hem de öğreniyor. Bir hafta boyunca, özel olarak dizayn edilen konutlarda kalan öğrenciler, yeteneklerine göre ayrılarak uzman eğitmenler tarafından ders alıyor. İçinde tiyatro, resim, müzik ve geleneksel gölge oyunu derslerinin de bulunduğu eğitimlerde öğrenciler unutamayacakları bir deneyimi yaşıyor.Bir hafta boyunca süren çalışmaların sonucunda, hafta sonu ailelerin de katılımıyla gerçekleşen gösterilerde öğrenciler, yeteneklerini sahnede sergileyerek hem kendilerine, hem ailelerine unutulmaz bir gece yaşatıyorlar.
TEK BAŞKAN ÜNAL KÖKEN 
Kandıra Kefken Yaz Kampı programında konuşma yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan sözüne Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na ve Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e  vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini sundu. Başkan Demircan   “12 yıldır kampımız hizmet veriyor ve bu 12 yılda kapımıza destek veren tek başkan Ünal Köken” dedi.
TÜRK GENCİ BAŞARILARA İMZA ATIYOR. 
Programda konuşma yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken “ bu kampta edebi,saygıyı en önemlisi birlik beraberlik içinde neler yapabileceğinizi görüyorsunuz, Türk gencinin ne başarılara imza atacağını görüyoruz.  Türk milleti olarak bu yürüdüğümüz yolda kendimizi geliştirmeliyiz. Biz Türkiye’yiz güçlü bir ülkenin çocuklarıyız. Allah’ın izniyle birlik beraberliğimiz olduğu sürece bizi yıkacak hiçbir  dünya ülkesi yok.   Sevgili gençler sizlere teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir ortamınız var.Kendinizi yetiştiriyorsunuz. Gelişiminize devam edin. Çok güzel arkadaşlığınız var bu memlekete sahip çıkın.  Bu duygu düşüncelerle katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederken Şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 21.08.2015 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38