Kandıra'da taciz şoku

andıra'da market işleten ve küçük kız çocuklarına taciz ettiği öne sürülen şahıs tutuklandı

Kandıra'da taciz şoku

andıra'da market işleten ve küçük kız çocuklarına taciz ettiği öne sürülen şahıs tutuklandı

10 Ekim 2016 Pazartesi 14:52
Kandıra'da taciz şoku

 İddialara göre; Kandıra’da market işleten ve aynı zamanda öğrenci servisi de çeken Muhammed G.'nin kendine ait markete gelen küçük kız çocuklarına cinsel tacizde bulunduğu öne sürüldü. Çocuklarının taciz edildiğini öğrenen aileler emniyete giderek tacizci hakkında şikayetçi oldu. Korktukları için taciz olayını ailelerine anlatamayan çocuklar, yaşananların duyulmasıyla başlarından geçen her şeyi ailesine anlattı.

 

TUTUKLANDI

Polise verilen ifadeler doğrultusunda gözaltına alınan Muhammet G., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ancak Muhammet G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İtiraz edilen şüpheli hakkında yeniden yakalama kararı çıkarılarak tutuklanması talep edildi. Bu itirazın kabul edilmesinin ardından Muhammet G. yeniden gözaltına alınarak adliyeye götürüldü. Tutuklanan şahıs cezaevine kondu.

Son Güncelleme: 10.10.2016 14:55
Anahtar Kelimeler:
KandıraTutuklamaTaciz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38