banner28
banner23
banner36

Kandıra’ya da Yarı Olimpik Yüzme Havuzu geliyor

Karadeniz sahilleriyle Kocaeli’nin deniz turizminde en hareketli ilçesi olan Kandıra Büyükşehir’in yatırımlarıyla her geçen gün gelişmesini sürdürüyor.

Kandıra’ya da Yarı Olimpik Yüzme Havuzu geliyor

Karadeniz sahilleriyle Kocaeli’nin deniz turizminde en hareketli ilçesi olan Kandıra Büyükşehir’in yatırımlarıyla her geçen gün gelişmesini sürdürüyor.

14 Şubat 2018 Çarşamba 10:35
Kandıra’ya da Yarı Olimpik Yüzme Havuzu geliyor

Kandıra’ya da Yarı Olimpik Yüzme Havuzu geliyor

 

Karadeniz sahilleriyle Kocaeli’nin deniz turizminde en hareketli ilçesi olan Kandıra Büyükşehir’in yatırımlarıyla her geçen gün gelişmesini sürdürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Kandıra’da yüzme sporunun gelişmesi için ilk adımı atıyor. İlçeye yapılacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yeni yüzücülerin, yeni şampiyonların yetişeceği bir tesis olacak. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Kandıra şehir merkezindeki Çarşı Mahallesi’nde inşa edilecek.     

 

YARI OLİMPİK

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu toplam 3 bin 370 metrekare inşaat alanına sahip olacak. Yapı bodrum, zemin ve bir kat şeklinde inşa edilecek. Zemin katta giriş fuayesi, 12,50x25 metre ebadında yarı olimpik yüzme havuzu, 3x10 metre çocuk havuzu yer alacak. Bu katta ayrıca kafeterya, idari birimler, 2 adet antrenör odası, 2 Adet Soyunma Odası ve wc’ler bulunacak.

 

İHALE 26 ŞUBAT’TA

Birinci katta ise kat fuayesi, bay ve bayan fitness salonu, soyunma ve duş alanları, mescitler, büfe ile 94 kişilik seyirci tribünü yer alacak.

Bodrum katta da su deposu, kazan dairesi, havuz tesisat odası, klima santrali gibi bölümler oluşturulacak. Büyükşehir Belediyesi yüzme havuzunun yapımı için ihale düzenleyecek. 26 Şubat Pazartesi günü yapılacak olan ihale saat 11.00’de ihale salonunda gerçekleştirilecek.

 

HAVUZLAR ARTIYOR

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ile kentteki yarı olimpik yüzme havuzu sayısı beşe çıkacak. Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 2015 yılından bu yana hizmet veriyor. Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu da tamamlanma aşamasına gelirken Karamürsel Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İnşası devam ediyor. Kartepe ve Kandıra yüzme havuzları da ihale aşamasında. Gebze şehir merkezindeki Olimpik Yüzme Havuzu da yüzme organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor.  

 

TÜM KASLARI ÇALIŞTIRIYOR

Yüzme sporu vücutta harcadığı efor açısından ideal sporlardan biri. Suyun gücüne karşı koyarak kasları çalıştıran ve diğer tüm klasik egzersizlerden, kalori harcama ve kas çalıştırma açısından üstün olarak görülüyor. Yüzme bütün kas gruplarını eşit şekilde çalıştırarak, eklem ve kemiklerin korunmasına yardımcı oluyor.

Son Güncelleme: 15.02.2018 12:21
Anahtar Kelimeler:
KandıraYüzmeHavuzu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38