banner28
banner23
banner36

KOBİS ve Mobil Ofis Karavanı Kandıra’da

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seyahat Kartları ve KOBİS birimleri olarak tasarlanan Mobil Ofis karavanı bir hafta boyunca Kandıra merkezde vatandaşlara hizmet verecek.

KOBİS ve Mobil Ofis Karavanı Kandıra’da

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seyahat Kartları ve KOBİS birimleri olarak tasarlanan Mobil Ofis karavanı bir hafta boyunca Kandıra merkezde vatandaşlara hizmet verecek.

02 Temmuz 2019 Salı 11:52
KOBİS ve Mobil Ofis Karavanı Kandıra’da

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2014 yılında faaliyete geçirdiği Kocaeli Akıllı Bisiklet Sistemi “KOBİS” projesi il genelinde hızla yayılıyor. 3. etapla birlikte 2019 yılında Kocaeli genelinde 71 istasyon, 864 adet akıllı park ünitesi ve 500 akıllı bisikletten oluşan KOBİS istasyonları 12 ilçeye ulaşmış oldu. Bu doğrultuda yaz aylarında vatandaşların uğrak mekânlarından Kandıra’da, KOBİS ve Mobil Ofis Karavanı bir hafta süre ile hizmet vermeye başladı.

KANDIRA’YA KOBİS İSTASYONLARI KURULDU

3. etapla birlikte Kandıra ilçesinde 2 istasyon kuruldu. Kandıra merkez ve Kandıra otogar yanında olmak üzere 2 adet KOBİS istasyonu kurularak faaliyete alındı. Her iki istasyonda da 1’er adet Kiosk, 12’şer adet akıllı park ünitesi ve bisikletler ile vatandaşlara hizmet veriliyor.

CEBECİYE’DE KOBİS İSTASYONU

Kocaeli’nin özellikle yaz aylarındaki en gözde tatil merkezlerinden olan Kandıra’nın Mavi Bayraklı Cebeci Plajı’na da KOBİS istasyonu kuruldu. Uzun plajı bulunan Cebeci’de yapılan hizmet ile, tatil yapan vatandaşların akıllı bisikletlerden faydalanmaları tatillerine ayrı bir güzellik katacak. KOBİS istasyonu yaz mevsimi süresince faaliyette olacak.

MOBİL OFİS KARAVANI DA KANDIRA’DA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl içerisinde faaliyete başlatılan Mobil Ofis Karavanı vatandaşlara anlık hizmetler vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Seyahat Kartları ve KOBİS birimleri olarak tasarlanan karavan 01 - 05 Temmuz 2019 tarihleri arasında Kandıra merkezde vatandaşlara hizmet verecek. Bu süre içinde vatandaşlar, seyahat Kartları ve KOBİS birimlerinden faydalanacak. Ayrıca sonraki haftalarda da Mobil Ofis Karavanı’nınKerpe, Kefken ve Cebeci sahillerinde de belirlenecek zamanlarda hizmet vermesi planlanıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38