Saffet Sancaklı Kandıralılar Derneğin de..

MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı, Kocaeli Kandıralılar Derneğini ziyaret etti.

Saffet Sancaklı Kandıralılar Derneğin de..

MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı, Kocaeli Kandıralılar Derneğini ziyaret etti.

21 Şubat 2014 Cuma 10:05
Saffet Sancaklı Kandıralılar Derneğin de..
 MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı, İl Başkanı Aydın Ünlü ile birlikte Harun Reşit Kocagöz Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneğini ziyaret etti. Otel Asya’da gerçekleşen toplantıya Kandıralılar ilgi gösterdi.

Efsanevi kaptan Büyükşehir Belediye Başkan adayı

Kandıralılar Derneği Başkanı Kocagöz; “Bugün eski Milli Futbolcu, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe Futbol Takımlarında ilk oynayan futbolcu ve Kocaelispor'un efsanevi Kaptanını MHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ağırlıyoruz. Hoş geldiniz diyor ve başarılar diliyoruz. “ dedi.

İlimizdeki 200 binin üzerindeki Kandıralı önemli

İl Başkanı Aydın Ünlü’nün kısa konuşması sonrasında söz alan Saffet Sancaklı; “Aday olacağımı söylediğimde siyasetin duayeni bir büyüğüm Kandıralıları ikna etmem gerektiğini söyledi. Buraya gelirken özel hazırlık yaparak geldim. Başbakan, Bakan çıkaran Kandıralılar politikayı da biliyor. Kandıra adayımız Ahmet Şakacı ve listesinde yer alan belediye Meclis üyesi adayı arkadaşlarımızla Sizlere, Kandıra, İlimiz ve ülkemize hizmet etmek istiyoruz.” dedi.

Büyük ilgi

Otel Asya’da gerçekleşen toplantıya; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları; Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz, Sanayici Günay Gülcü, Diş Hekimi Turan Sarı ve Sigortacı Erdal Baykara, Yönetim Kurulu üyeleri; İşadamı Erdoğan Görgün, SAÜ Öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Bayrak, Tesisat Teknikeri Salim Yaşar, Av. Abdurrahman Kaymak, Denetim Kurulu üyeleri; Mali Müşavir Ahsen Okyar, Reklamcı Metin Gönül, Burak Şirket Müdürü İbrahim Yılmaz, emekli Ahmet Güngör, Uçak Mühendisi Doğukan Yavuz, Müteahhit Murat Özer, Elektrik Elektronik Mühendisi Esat Kaygısız, Mesut Belhan, Ferhat Bursalıoğlu, Mehmet Özer, Günay Çömlek, Menkul Değerler AŞ İzmit Şube Müdürü Cihat Kaymas, Gazeteci Yiğit Özcan, İşadamı Fahrettin Özaydın, Ramazan Dağtekin emekli Yarbay Fahrettin Demir, İbrahim Üzmez ve Bayram Bilge katıldı.

Sancaklı’ya hediye

 

Çok sayıda gelen soruyu cevaplayan, çalışmaları ve projeleri ile ilgili bilgi veren Başkan adayı Saffet Sancaklı’ya, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz ziyaret anısına Derneğin seramik hediyesini takdim etti.

Son Güncelleme: 21.02.2014 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38