Tüp patladı ev küle döndü

Kandıra’da bir köydeki iki katlı evde patlayan tüp nedeniyle çıkan yangında ev kül oldu

Tüp patladı ev küle döndü

Kandıra’da bir köydeki iki katlı evde patlayan tüp nedeniyle çıkan yangında ev kül oldu

22 Eylül 2015 Salı 13:07
 Tüp patladı ev küle döndü
Edinilen bilgi ve iddialara göre Kandıra, Zurnacılar Köyü’nde bulunan iki katlı evde bulunan tüp patladı. Patlamanın ardından çıkan yangın büyüyünce hemen itfaiye ekipleri olay yerine sev edildi. Olay yerine giden itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Muzaffer Karatepe’ye ait evde çıkan yangında evde oturdukları sırada bir anda patlayan tüp, mutfak bölümünde başlayan alevlerle birlikte tüm eve yayıldı.
 YANARAK KÜL OLDU
Yanan evi köy halkı da söndürmeye çalıştı. Yangının çabuk şekilde büyümesi ve evi sarması evin kül olmasına neden oldu. Yangının büyük olması nedeniyle İzmit itfaiye ekipleri de takviye olarak yangına gitti. 4 ekiple yangına müdahale edildi. Uzun çalışmalar sonrasında yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yanan ev ise kullanılamaz hale geldi. Jandarma ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 22.09.2015 13:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38