banner28
banner23
banner36

Ereğli Sergisi Açıldı

Karamürsel Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı Ereğli Kurs Merkezinde verilen örgü, el sanatları ve dikiş kurslarına katılan kursiyerlerin hazırlamış olduğu sergi açıldı.

Ereğli Sergisi Açıldı

Karamürsel Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı Ereğli Kurs Merkezinde verilen örgü, el sanatları ve dikiş kurslarına katılan kursiyerlerin hazırlamış olduğu sergi açıldı.

28 Mayıs 2015 Perşembe 12:59
 Ereğli Sergisi Açıldı

Sergilerin açılış törenine CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Cumhuriyet Savcısı Uygur Kaan Arısoy,  Ak Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel ve ekibi, CHP İlçe Başkanı Şinasi Yazar ve ekibi, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Yazıcı, Karamürsel Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mesut Çetinkaya,  kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

 Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

 Başkan Yıldırım yaptığı konuşmada öncelikle bu kurslarda emeği geçen kursiyerlere ve eğitimcilere teşekkür ederek “Öncelikle bir sene boyunca bu kursa katılmak için buraya gelen, eğitim vermek için canla çalışan öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. İyi ki varsınız, sahip olduğunuz bilgi ve becerileri öğrenmek isteyen hanımefendilere ulaştırıyorsunuz. Ben minnettarlığımı bir kez daha sizlere sunmak istiyorum.

Bu kursların gerçek kahramanı, vaktini, emeğini burada değerli bir şekilde harcayan, kendi işinden zamanından vakit ayırarak buraya gelip öğrenme isteğinin ne kadar güzel kutsal olduğunu herkese gösteren, öğrendikleriyle her ortamda, emekleriyle her yakaladıkları fırsatta katkı sağlayan kursiyerlerimize çok teşekkür ediyorum.

Saygıdeğer misafirler tabi ki Türkiye Cumhuriyetinin bulunduğu alan çok sıkıntılı, dünyanın merkezinde dünyanın kalbinde yaşıyoruz. Birçok güç yüzyıllar boyunca uğraştığı gibi günümüzde de bizimle uğraşıyor.

Kendi yaşadığımız alana baktığımız zaman bile birçok eksik ile karşılaşabiliyoruz.

“HİZMET ETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Karışınızda gerçekten hizmet etmek isteyen bir kardeşiniz olarak, göreve geldiğimiz ilk günden beri sizlerin isteklerinizi öncelik sırasını alarak hizmet etmeye çalıştık. Bundan sonrada böyle olacak.

Ben son günlerde kamuoyunda bilinçli olarak çıkarıldığına inandığım, spekülatif haberlerin gerçeğini benim ağzımdan duymanızı istiyorum.

Biliyorsunuz 2009 senesinde bize bağlanan  Ereğli beldesinde yaptığımız çok önemli bir çalışma var.

Çok detaylı ve ince bir çalışmadan sonra Ereğli’nin imar planını neticelendirdik. Şuanda da imar planımız Büyükşehir Belediyemiz ile Karamürsel Belediyemizin ortak çalışması ile beraber önümüzdeki ay tamamlanacak.

Şunu bütün samimiyetimle, on bir yıllık belediye tecrübeme dayanarak söylüyorum, Ereğli beldesinin bir sonraki dönemde gerçekten şehircilik adına önünü açacak ve Ereğli’de toprağı ve evi olan her vatandaşımıza katkı sağlayacak.

“EREĞLİ’DE HİÇBİR BİNA YIKILMIYOR”      

Ereğli’de yol kenarında ki binaların yıkılacak diye bir söylem atıldı. Defalarca o planları göstermeme rağmen aynı dedikoduyu söylemeye devam edenler var. Şunu açıkça söylüyorum yol kenarında ki hiçbir bina yıkılmıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde yapılan ilk planda Ereğli’de yapılmış olacak. Kentsel dönüşümü başlatacak, çok güzel bir mimari projeye hep beraber destek olacağız. Ben bu projede bana destek olan Belediye Meclisi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Örgü, El Sanatları ve Dikiş sergilerinin açılış kurdelesini Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve kurs öğretmenleri birlikte kesti.

         Kurs Sorumlusu Hatice Akkaya ve Kurs Öğretmenleri Gülten Erdoğan, Serpil Küçükçalık ve  Kevser Aydın nezaretinde eğitimlerini tamamlayan kursiyerler yaptıkları el emeği ve göz nuru çalışmalarını sergiledi.

Son Güncelleme: 28.05.2015 13:01
Anahtar Kelimeler:
Ereğli Sergisi Açıldı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38