banner28
banner23
banner36

SP Karamürsel’den İsmail Yıldırım’a tepki

Karamürsel Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Aydın’dan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a sert tepki ‘Bu yapılan kamu malının talan edilmesi değil midir?’

SP Karamürsel’den İsmail Yıldırım’a tepki

Karamürsel Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Aydın’dan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a sert tepki ‘Bu yapılan kamu malının talan edilmesi değil midir?’

18 Ekim 2015 Pazar 17:37
SP Karamürsel’den İsmail Yıldırım’a tepki
 Karamürsel Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Aydın, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın imzasıyla Karamürsel’de 41 bin 239 kişiye posta kanalıyla göndermiş olduğu siyasi mektupların ‘Kamu malının talan edilmesi’ olduğunu belirterek sert tepki verdi. Karamürsel Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Aydın şöyle konuştu, ‘Siyasi istikballeri uğruna hiçbir sınır ve kural tanımadan, kamuya ait hazineye” Arpalık” gözüyle bakıp, yandaşa rant sağlamak, üstlerine sadık, çalışkan partili görüntüsü vermek midir bu yapılan?

41 bin 239 kişiye toplam 6 bin 185 TL

Karamürsel de 41 bin seçmenin tek tek adına düzenlenmiş, posta yoluyla dağıtıma verilmiş, renkli baskılı zarf içerisinde yazılmış bir tam tamına 41 bin 239 adet nasihat mektubu… Zarfların üzerinde yazan dağıtım birim fiyatına göre 15 kuruştan 41 bin 239 kişiye toplam 6 bin 185 TL dağıtım maliyeti görünüyor. Baskı ve grafik maliyeti ne kadardır acaba?

Karamürsel halkımızın değerlendirmesine bırakıyoruz

Belediye başkanlığı logosu zarfın üzerine güzelce basılmış. Halkının yerel hizmetler beklediği  kamu kurumunun Millet Vekili Genel seçimleriyle ilgili böyle bir yönlendirme çalışmasına girişmesini Karamürsel halkımızın değerlendirmesine bırakıyoruz. AKP kurucularından eski bakan ile meclis başkanı Bülent Arınç’ın ifade ettiği gibi “Ülkemizde çok israf var. Eğer israf olmazsa halktan vergi almadan bile bu memlekette işler yürütülür” sözünün bir yansıması da İlçemiz de yaşanıyor.

Bize 400 vekil verseydiniz bu şehit cenazeleri olmazdı

Yazının içeriği ile ilgili gereken değerlendirmeyi muhatapları elbette yapacaktır. Fakat “bize 400 vekil verseydiniz bu şehit cenazeleri olmazdı” diyenlerin, İleri demokrasiden, kardeşlikten, birlik beraberlikten, seçmenin kararına saygıdan bahsetmeleri çok manidardır. Ayrıca, memleketimizin içerisinde bulunduğu durum iç ve dış etkenler o kadar kötü halde arz edilmiş ki, adeta ülkemizin işgal edildiği Çanakkale ve Sakarya günleri tablosu çizilmiş. 13 yıldan bu yana yapılanlar bizleri ileri götürmüş? yetmiş yıl geriye mi götürmüş? Bu da siyasi başarının bir itirafı herhalde…

İçkili lokanta 1600 TL yemek faturası

Belediye meclisi mali işler komisyonunun hesap denetiminde ortaya çıkan; İçkili lokanta 1600 TL yemek faturasının, din görevlilerine yemek olarak gösterilmesinin sebebini basın mensuplarının ısrarlarına rağmen altı aydır açıklamayanların, bununla ilgili de bir şey söylemesini beklemiyoruz.  1 Kasım da halkımız gereğini özgür iradesiyle gösterecektir’ dedi.

Son Güncelleme: 18.10.2015 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38