Zeybek’ten Başkan Yıldırım’a tebrik

Milletvekili ve MKYK Üyesi Emine Zeybek,  Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti.

Zeybek’ten Başkan Yıldırım’a tebrik

Milletvekili ve MKYK Üyesi Emine Zeybek,  Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti.

25 Ocak 2019 Cuma 14:55
Zeybek’ten Başkan Yıldırım’a tebrik

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK Üyesi Avukat Emine Zeybek,  Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti. Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Av. Emine Zeybek, 2019 yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilen Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı tebrik etti. Zeybek; “Karamürsel’de güzel yatırımlar ve çalışmalarda bulundunuz. Karamürsel halkının desteği ve güveni önümüzdeki seçimler içinde sizinle. Rabbim yar ve yardımcınız olsun” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; “İlçemizde güzel yatırımlara imza attık. Söz verdiğimiz projelerimizi teker teker gerçekleştirdik. Hedefimizde bir dönem daha güzel yatırımlara imza atmak var. Ben bu yolu bana nasip eden Rabbimize şükür ederek, bana güvenen ve desteklerini esirgemeyen aileme, parti büyüklerimize ve halkımıza teşekkür ederim” dedi.

SKM PROGRAMLARINA KATILDI
AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK Üyesi Avukat Emine Zeybek belediye Başkanlığında gerçekleştirilen ziyaretin ardından Başkan İsmail Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel ve Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ile birlikte ilçede birtakım ziyaretler gerçekleştirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38