24 yaşındaki genç intihat etti

Kocaeli'de, 24 yaşındaki Ömer Demir ailesine, "Size iyi bir evlat olamadım. Ömrüm hatalarla geçti" yazılı not bıraktıktan sonra kendini kablo ile satarak intihar etti.

24 yaşındaki genç intihat etti

Kocaeli'de, 24 yaşındaki Ömer Demir ailesine, "Size iyi bir evlat olamadım. Ömrüm hatalarla geçti" yazılı not bıraktıktan sonra kendini kablo ile satarak intihar etti.

14 Aralık 2015 Pazartesi 13:16
 24 yaşındaki genç intihat etti

Kartepe Köseköy Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren bir iş yerinde çalışan ve çalıştığı iş yerinde kalan Ömer Demir (24) kendisini asarak intihar etti. Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde iş yerine gelen çalışanlar, Demir'i elektrik kablolarıyla tavana asılı halde görünce hemen durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Demir'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından Demir'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morgu'na kaldırıldı. İntihar ederek yaşamına son veren Ömer Demir'in geçtiğimiz Cuma günü memleketi Zonguldak'tan çalışmak için Kartepe'ye geldiği ve burada yatılı kaldığı belirtildi. Ömer Demir'in intihar etmeden önce ailesine not bıraktığı öğrenildi. Demir'in bıraktığı notta "İyi bir evlat olamadım. Ömrüm hatalarla geçti. Son kez hata yapıyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin" yazdığı öğrenildi.

CESEDİNİ İŞ ARKADAŞLARI BULDU

Köseköy Sanayi Sitesi'nde galvaniz üretimi yapan bir işyerinde çalışan Ömer Demir, kendisini kablo ile tavana asarak intihar etti. Sabah iş yerine gelenler Ömer Demir'in cesediyle karşılaşarak polisi aradı.

İŞ YERİNDE KALDIĞI BELİRLENDİ

Ömer Demir'in bir süre önce Zonguldak'tan Kocaeli'ne gelerek işyerinde çalışmaya başladığı, iş yerinde kaldığı belirtildi. Ömer Demir'in cesedi morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 18.12.2015 11:42
Anahtar Kelimeler:
Ömer Demir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38