banner28
banner23
banner36

Arabada sinema keyfi bu hafta Kartepe ve Kandıra’da

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Arabada Sinema” etkinliği Kartepe ve Kandıra ilçesinde devam ediyor

Arabada sinema keyfi bu hafta Kartepe ve Kandıra’da

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Arabada Sinema” etkinliği Kartepe ve Kandıra ilçesinde devam ediyor

16 Haziran 2020 Salı 13:35
Arabada sinema keyfi bu hafta Kartepe ve Kandıra’da

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, vatandaşların keyifli vakit geçirebilmesi için hayata geçirilen Arabada Sinema etkinliği “7. Koğuştaki Mucize” filmi ile bu hafta Kartepe ve Kandıra ilçelerinde devam edecek. Kocaelililerin büyük ilgi gösterdiği etkinlik 18 Haziran Perşembe günü Kartepe’de, 20 Haziran Cumartesi günü ise Kandıra’da saat 21.00’da gerçekleştirilecek.

 

VATANDAŞLAR ETKİNLİĞİ ÇOK SEVDİ

İzmit, Gebze, Derince ve Körfez ilçelerinde gerçekleştirilen arabada sinema etkinliği vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanmıştı. Vatandaşların büyük beğeni ile izlediği etkinlik şimdi de Kartepe ve Kandıra ilçelerinde gerçekleştirilecek. İlk olarak 18 Haziran Perşembe günü Kartepeli vatandaşlar Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Kalıcı Konutları karşısı Lojistik Araç Park Yeri’nde arabada sinema etkinliği ile buluşacak. Ardından 20 Haziran Cumartesi günü Kandıralar Kapalı Pazar alanı yanındaki otoparkta “7. Koğuştaki Mucize” filmini izleyebilecek.

 

NEFES ALINACAK

Vatandaşlar filmin sesini kapalı devre radyo sistemiyle dinleyebilecek. Ayrıca filmi izlemek için gelenlere ücretsiz olarak sinemanın vazgeçilmezi patlamış mısır ikramında bulunulacak. Saat 21.00’da düzenlenecek Arabada Sinema etkinliği ile Kartepe ve Kandıralılar sinemaların kapalı olduğu, insanların sosyal aktivitelere ihtiyaç duyduğu bu zor zamanlarda bir nebze de olsa nefes alma imkanı bulacak.

 

OYUNCU KADROSU

Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor 7. Koğuştaki Mucize, 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu ediyor. Dramatik sahneleriyle izleyiciye duygusal anlar yaşatan film 2 saat 12 dakika sürüyor.

Son Güncelleme: 16.06.2020 13:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38