Başkan Üzülmez, Ak Gençlere Başarı Diledi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bir süre önce göreve getirilen Ak Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Can Öztürk ve yeni yönetimini makamında kabul etti

Başkan Üzülmez, Ak Gençlere Başarı Diledi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bir süre önce göreve getirilen Ak Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Can Öztürk ve yeni yönetimini makamında kabul etti

16 Mayıs 2014 Cuma 11:13
Başkan Üzülmez, Ak Gençlere Başarı Diledi
 Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan gençlere başarılar dileyen Başkan Üzülmez, “Hizmet anlayışının gerçekleşmesi için seçimlerde canla başla çalışan gençlerin pozitif katkılarının sürmesini Yaş haddi nedeniyle Mete Aydın’ın yerine Ak Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına getirilen Can Öztürk, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e tebrik ziyaretinde bulundu. Yeni yönetimini Başkan Üzülmez iletanıştıran Öztürk, “Hayırlı olsun, Allah muvaffak etsin. Ak Parti İlçe Gençlik Kolları olarak yeni bir ekiple ilçemize, partimize en faydalı hizmetleri bundan sonraki süreçte sizlerle birlikte yapmayı hedefliyoruz. Yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

“Yeni göreve başlamış bir başkan ve yenilenmiş bir yönetim olarak ben de sizlere başarılar diliyorum” diyen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, geçmiş dönemde görev almış başkan ve yönetimdeki gençlere de teşekkür etti. Artan bir teveccühle iktidarda olan bir partinin genel başkanı ve başbakanından gelen şiar ile halka hizmet anlayışı ile çalışmayı amaçladıklarını kaydeden Başkan Üzülmez, “Bu hizmet anlayışının gerçekleşmesi için seçimlerde partilerin belli organları çok daha özverili ve canla başla çalışır. Bu organların başında kadın ve gençlik kolları gelir. Seçimlerde gençlik kolları da enerjisi ve poziitif katkısı ile çok büyük rol üstlendi. Geleceğin önemli siyasileri ve siyasetçileri olmaya aday gençler olarak geleceğinizi bu anlamda planlayarak halk ve hizmet için yaptığınız çalışmaları sürekli hale getirin” dedi. Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Can Öztürk ziyaret anısına Başkan Üzülmez’e Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı olan bir sat hediye etti.
Son Güncelleme: 16.05.2014 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38