banner28
banner23
banner36

CHP Kartepe’de iki büro daha açtı

CHP Kartepe İlçe Başkanlığı, seçim çalışmalarını hızlandırırken, Eşme ve Uzuntarla’da iki seçim irtibat bürosu daha açtı.

CHP Kartepe’de iki büro daha açtı

CHP Kartepe İlçe Başkanlığı, seçim çalışmalarını hızlandırırken, Eşme ve Uzuntarla’da iki seçim irtibat bürosu daha açtı.

02 Mart 2014 Pazar 12:52
CHP Kartepe’de iki büro daha açtı
 Seçim bürolarının açılışına CHP Kocaeli Milletvekilleri Prof. Dr. Hurşit Güneş, Haydar Akar, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen,  Kartepe CHP İlçe Başkanı Başar Değer, Büyükşehir Belediyesi CHP gurup Başkan Vekili Av. Fahri Örengül, Kartepe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Kurşunluoğlu, Uzuntarla eski Belediye Başkanı Ömer Hazer, belediye meclis üyesi adayları, eski İzmit kadın kolları Başkanı Reyhan akbaş ile vatandaşlar katıldı.

 

Önce Eşme’de, bölgenin belediye meclis üyesi adayı Mine Koç’un organzasyonu ile yapılan açılışın ardından, Uzuntarla da Meclis üyesi adayı Hilmi Selçuk’un organizasyonu ile seçim bürosu açılışı yapıldı.

 

Coşkunun olduğu büro açılışlarında konuşan Güneş, Akar, Tarhan ve Sirmen, CHP adayı yaşar Sönmez’e övgülerde bulunup, herkesten destek istediler. Sönmez de yaptığı konuşmada, “tüm Kartepellerle sevgide buluşacağız.  Ayrımsız bir belediye başkanı olacağıma bir kez daha söz veriyorum. Büyük ve örnek bir Kartepe ilçesi için  siyasi ayrım gözetmeksizin herkesin oylarına talibim”dedi.

 

Son Güncelleme: 02.03.2014 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38