banner28
banner23
banner36

Emektar muhtarlara plaket verildi

Başkan Karaosmanoğlu, Kartepe’deki emektar muhtarlara vefa programında muhtarlar ve muhtar adaylarıyla bir araya geldi

Emektar muhtarlara plaket verildi

Başkan Karaosmanoğlu, Kartepe’deki emektar muhtarlara vefa programında muhtarlar ve muhtar adaylarıyla bir araya geldi

18 Şubat 2014 Salı 12:21
Emektar muhtarlara plaket verildi
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe ilçesindeki muhtar ve muhtar adaylarıyla bir araya geldi. Emektar muhtarlara vefa programında 30 Mart yerel seçimlerinde aday olmayarak muhtarlığa veda edecek muhtarlara plaket verildi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ve çok sayıda muhtar ve muhtar adayı katıldı.

 

MUHTARLAR HALKIMIZI YÖNLENDİRMELİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, muhtarların vatandaşlara en yakın birimler olduğunu vurgulayarak, halkla iyi bir diyalog kurmaları halinde sorunların çözümünde önemli rol oynayabileceklerini söyledi. Muhtarların bu bakımdan yerel yönetimlerle ilişkilerinin maksimum düzeyde olması gerektiğini kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, “Muhtarlar halkımızı hizmet birimlerine yönlendirmeli. Bu bakımdan muhtarlarımızı son derece önemsiyoruz” şeklinde konuştu.

 

MUHTARLARLA İLETİŞİM HALİNDE OLACAĞIZ

Başkan Karaosmanoğlu, “Mahalleye, aileye en yakın olan kurumlar muhtarlardır. Yaşanabilir bir mahalle kurulması adına muhtarların yapacağı çalışmalar çok önemli. İletişim halinde olacağız. Şehrimizde daha mutlu insanların yaşaması için hep birlikte çalışacağız. 30 Mart’ta yarışacak tüm muhtarlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

KARTEPE’DE BÜYÜK HİZMETLER YAPTIK

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ‘’Muhtar arkadaşlarımızın hemen hemen tamamı burada bulunuyor. Muhtar adaylarımız da burada. Hepinize başarılar diliyorum. Kartepe’de yönetime geldiğimizde karşılıklı birlik ve beraberlik içerisinde bütün zorlukların üzerinden geldik. Muhtarlarımızla beraber çalışarak hizmetlerin sağanak sağanak gelmesini sağladık. Büyük hizmetler yaptık. Etle tırnak gibi birlikteliğimiz devam edecek ” dedi.

 

BİRLİKTE YÖNETİM MODELİ

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Üzülmez, “Seçim sürecine başlarken birlikte yönetim modelini esas aldığımızı belirttik. Bu açıdan en önemli yerel yönetim birimlerinden biri olan muhtarlarımıza büyük değer veriyoruz” şeklinde konuştu. Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, “Muhtarlığı bırakacak olan kıymetli muhtarlarımız için bir aradayız. Kendilerine yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.

 

Son Güncelleme: 18.02.2014 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38