Eşme Sahili Aydınlatıldı

Kartepe Belediyesi, toplumsal alanların aydınlatılması çalışmaları kapsamında Eşme Sahilini de ışıklandırdı.

Eşme Sahili Aydınlatıldı

Kartepe Belediyesi, toplumsal alanların aydınlatılması çalışmaları kapsamında Eşme Sahilini de ışıklandırdı.

26 Ağustos 2015 Çarşamba 11:38
 Eşme Sahili Aydınlatıldı
Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen park alanlarının aydınlık bir görünüme kavuşturarak gece daha güvenli bir ortam oluşturulması amacıyla çalışmalarını belirlenen program dahilinde sürdürüyor. Ekipler toplumsal alan olarak kullanılan yeşil alanlardan Eşme Sahili’ndeki park alanlarının da aydınlatılması yönündeki çalışmalarını tamamladı. Ekipler sahil boyunda anfi tiyatro alanına aydınlatma direkleri dikerek alanı ışıklandırdı.
Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in vizyonu doğrultusunda çalışmalarını yönlendiren belediye ekipleri, toplumsal alan olarak halkın yoğun şekilde kullandığı parkların aydınlatılması da sağlayarak Kartepelilerin ortak kullanım alanlarını daha güvenli ve şık bir şekilde vatandaşların gece ve gündüz kullanımına sunmaya devam ediyor. 

Son Güncelleme: 26.08.2015 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38