Eşmespor Kulübü Kongreye gidiyor

Eşmespor kulübü olagan genel kurul kongresini Pazar günü saat 13.00 da Kulüp binasında yapacak.

Eşmespor Kulübü Kongreye gidiyor

Eşmespor kulübü olagan genel kurul kongresini Pazar günü saat 13.00 da Kulüp binasında yapacak.

12 Şubat 2015 Perşembe 23:05
 Eşmespor Kulübü Kongreye gidiyor

Eşmespor kulüp Başkanı Vasfi Aşçı genel kurulu toplantıya davet etti. Kulübün sorunlarını bir kez daha gündeme getireceklerini ve yeni bir yapılanma içerisinde olduklarını dile getiren Vasfi Aşçı Kulübümüze destek verecek yeni bir kadrolaşma gidilmesi zorunlu olduğunu dile getirdi.

Öte yandan Eşmespor kulübü camiası Başkan Vasfi Aşçı’ya destek verilerek görevini sürdürmesini isterken, Vasfi Aşçı tabandan gelen sese kulak vererek yeniden Eşmespor kulübü başkanlığına aday olduğunu ve “yeni bir yapılanma içerisinde olduklarını ve yeni isimlerle yola devam etmek istediklerini ve kim daha iyi hizmet yapacağını, fedakarlık yaparak katkıda bulunacağını ileri sürüyorsa, gelsin bizimle beraber taşın altına elini koysun” dedi.

 

" Eşmespor kulübümüzde birçok eksikler var. Kulübümüzün bugün dikili ağacı bile yok. Futbol tesisimiz hatta antreman sahamız dahi yok. Bu yüzden sportif anlamda gerçek hedeflerimizde mesafe kat edemedik. Futbol motivasyon işidir. Eşme’de kaliteli, gelecek vaat eden, birçok gencimiz var.

 

Kartepe Belediyemizin araç ve malzeme yardımı katkılarıyla bugün maalesef kendi ayakları üzerinde durmakta zorluk çeken bir kulübüz. Eşmespor kulübü olarak her türlü siyasetten uzak, kaliteli gençlerin sportif başarılarını sağlamak zorundayız. Bunun başarılması için yönetime yeniden talibim. Eşmespor’da güçlü bir yönetim şarttır.

Eşmespor’un birçok üyeleri üye olduklarından dahi haberi yok. Üyelerin güncellenerek yeni üye kayıtları yapılması gerek. Federasyonumuzun da desteğini almış güçlü bir yönetim ile Eşmespor camiasının önüne çıkmak istiyoruz. İstiyoruz ki tek ve güçlü bir liste olsun. Eşmespor’a yakışan bir yönetim oluşturacağız.

 

Vasfi Aşçı Kocaeli Büyükşehir belediye Karate sporcusu ve Karate Milli hakemi olmasından dolayı yeni dönemde salon sporlarını da daha aktif hale getirme düşüncesinde olduklarını dile getirdi.

 

Son Güncelleme: 15.02.2015 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38