Goodyear Kavşağı trafiğe açıldı

D-100 Karayolu'nun Yahya Kaptan geçişindeki köprülü kavşak trafiğe açıldı

Goodyear Kavşağı trafiğe açıldı

D-100 Karayolu'nun Yahya Kaptan geçişindeki köprülü kavşak trafiğe açıldı

24 Ocak 2016 Pazar 12:27
Goodyear Kavşağı trafiğe açıldı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin D-100 Karayolu'nun Yahya Kaptan geçişindeki Goodyear Fabrikası bölümünde gerçekleştirdiği köprülü kavşak trafiğe açıldı. Daha önce hizmet vermeye başlayan yan yollar ve İstanbul-Ankara yönü köprü geçişinden sonra Ankara-İstanbul yönü de hizmete girdi.

 

KUZEY YAN YOLDA ÇALIŞMA

Köprülü kavşağın kuzey yan yolunda ise çalışmalar sürüyor. Kuzey yan yol da tamamlandığında Yahya Kaptan'a girmek isteyen araçlar bu güzergahtan ulaşım sağlayacak. Yine D-100'e geçecek araçlar da, kuzey yan yolu kullanabilecek.

 

İSTANBUL-ANKARA İKİ YÖNE TRANSİT 

Kavşağın trafiğe açılmasıyla birlikte İstanbul-Ankara, Ankara–İstanbul yönü trafiği köprü üstünden transit hale getirildi. Çuhane Caddesi'ne sapacak olan araçlar da İstanbul istikametinden güney yan yol üzerinden, Ankara istikametinden sapacak araçlar da kuzey yan yoldan köprü altındaki ışıklı kavşaktan dönerek ulaşabilecek.

 

KÖPRÜ ALTINDAN DÖNÜŞ

Brisa ve MOBESKO yönüne gidecek araçlar da yine köprü altındaki kavşağı kullanarak ulaşım sağlayacak. AVM'den çıkan araçlar ise güney yan yoldan ilerleyerek ya da köprü altındaki kavşaktan dönüş yaparak, D-100'e katılabilecek. Ankara yönünden AVM'ye girmek isteyen araçlar da kuzey yan yola saparak köprü altından Çuhane Caddesi'ne, oradan da Fabrika Caddesi üzerinden ulaşım sağlayacak.   ​

Son Güncelleme: 24.01.2016 19:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38