Kartepe Belediyesi 55 Çınar Dikti

Kartepe Belediyesi ilçedeki yeşil dokuyu korumak ve güzelleştirmek adına ağaçlandırma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Kartepe Belediyesi 55 Çınar Dikti

Kartepe Belediyesi ilçedeki yeşil dokuyu korumak ve güzelleştirmek adına ağaçlandırma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

16 Aralık 2014 Salı 12:31
Kartepe Belediyesi 55 Çınar Dikti
 Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler çevre düzenlemelerine katkı vermek adına Sarımeşe Mahallesi’nde bulunan Hergeleci İbrahim Er Meydanı’nda 55 çınar ağacı dikimi gerçekleştirdi.

Kamusal alanlara yönelik bakım çalışmalarını aralıksız sürdüren Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı peyzaj ekipleri Sarımeşe Hergeleci İbrahim er Meydanı’nda da çevre düzenlemesi çalışması yaptı. Ata sporu yağlı güreşlerinin önemli merkezleri arasında gösterilen ve yaz aylarında düzenlenen Hergeleci İbrahim Yağlı Güreşleri ile pehlivanları ağırlayan güreş alanında bakım çalışmaları kapsamında gözden geçirildi.

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı 3 kişilik peyzaj ekibi tarafından yürütülen bakım çalışması kapsamında güreş alanı çevresinde kuruyan ağaçlar sökülerek yerine 55 adet çınar ağacı dikildi. Alan çevresinde 5 metre aralıklarla estetik bir görüntü verilerek gerçekleştirilen dikim çalışması ile izleyiciler için de gölgelik alanlar oluşturuldu.

 

Bölge halkı tarafından da takdir gören peyzaj uygulamaları belediye ekiplerince ilçenin farklı köşelerindeki kamusal ve yeşil alanlarda belirlenen iş programı kapsamında yeşili koruma ve çoğaltma çalışmaları devam edecek.

Son Güncelleme: 17.12.2014 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38