banner28
banner23
banner36

Kartepe Belediyesi Maaş Ödeme Protokolünü İmzaladı

Kartepe Belediyesi ve Vakıfbank Kartepe Şubesi arasında maaş ödeme protokolü imzalandı.

Kartepe Belediyesi Maaş Ödeme Protokolünü İmzaladı

Kartepe Belediyesi ve Vakıfbank Kartepe Şubesi arasında maaş ödeme protokolü imzalandı.

11 Eylül 2015 Cuma 13:08
 Kartepe Belediyesi Maaş Ödeme Protokolünü İmzaladı
Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nce açılan maaş promosyon ihalesi ilçede şubesi bulunan bankaların katılımı ile gerçekleştirildi. Banka promosyon ihalesinde en yüksek teklifi veren Vakıfbank Kartepe Şubesi ile Kartepe Belediyesi arasındaki 3 yıllık sözleşme imzalandı. Başkan Üzülmez’in makamında gerçekleşen protokol imza töreninde Vakıfbank Kartepe Şube Müdürü Mehmet Erkan Alkan, promosyon paralarının bayram öncesi personelin hesaplarına aktarılacağını belirtti.
Bayram Öncesi Promosyon Müjdesi
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, “Banka promosyon ihalemiz şeffaf bir süreç içerisinde gerçekleşti. Personelimize katkı sağlamak amacıyla ihale sonucuna göre Vakıfbank Kartepe Şubesi ile promosyon anlaşması yaptık. Belediyemizde görev yapan işçi ve memur olarak toplam 270 personelimiz var. Yaptığımız bu sözleşmeyi belediye personelimizin lehine gerçekleştirdik. Tüm personelimizin promosyon bedeli olan kişi başına 1350 TL’yi mutlu ve sağlıklı günlerde kullanmaları dileğiyle her iki kuruma anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Bayram öncesi müjdeli haberi alan Kartepe Belediyesi çalışanları Başkan Üzülmez’e teşekkür ve memnuniyetlerini ifade ettiler.

Son Güncelleme: 11.09.2015 13:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38