banner28
banner23
banner36

KARTEPE BELEDİYESİ’NE, İKİ ÖDÜL BİRDEN

Tarihi Kentler Birliği'nin düzenlediği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması’nın sonuçları belli oldu.

KARTEPE BELEDİYESİ’NE, İKİ ÖDÜL BİRDEN

Tarihi Kentler Birliği'nin düzenlediği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması’nın sonuçları belli oldu.

31 Ekim 2019 Perşembe 20:04
KARTEPE BELEDİYESİ’NE, İKİ ÖDÜL BİRDEN

Kartepe Belediyesi’ne tarihi ve kültürel mirasın korunması konusunda değerli katkıları ve faaliyetlerinden dolayı iki Başarı Ödülü verildi.  

Tarihi Kentler Birliği tarafından İstanbul Şerifler Yalısı’nda "Tarihi Kentler Birliği Tarihi Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması" düzenlendi. Düzenlenen yarışmaya 36 belediyeden 36’sı uygulama, 24’ü proje dalında olmak üzere 60 proje katıldı. 

İKİ PROJE İLE KATILIM

Kartepe Belediyesi olarak Plan ve Proje Müdürlüğü Tarihi Mekânlar ve Kent Estetiği Birimince yarışmanın proje ve uygulama kategorisine 2 proje ile başvuru yapıldı. Kartepe Belediyesi Proje kategorisine “Çuha Fabrikası 1.Etap Yapıların (Av Köşkü, Bacalı Ambar,Su Deposu ve Hidroelektrik Santral)” Rölöve, Restitüsyon ve Restorasyon projesi ile Uygulama Kategorisine de Restorasyon Uygulaması tamamlanan “Su Değirmeni” projesi ile katıldı. 

6-8 KASIM ÖDÜL TÖRENİ

Tarihi Kentler Birliği Tarihi Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması’nda Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü’nce yürütülen Tarihi ve Kültürel Mirasın korunması konusunda değerli katkılarından ve faaliyetlerinden dolayı  “Çuha Fabrikası” ve “Su Değirmeni” projelerine Başarı Ödülü verildi. Yarışmaya katılarak derece elde eden Kartepe Belediyesi ödüllerini 6-8 Kasım 2019 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek olantörende alacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38