Kartepe

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, klima ve hava perdesi mal alımı işi için ihale yapacak.

Kartepe

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, klima ve hava perdesi mal alımı işi için ihale yapacak.

04 Şubat 2016 Perşembe 11:56
 Kartepe

İşletme Müdürlüğü’nce talep edilen, klima ve hava perdesi mal alımı işi 10 Şubat Çarşamba günü saat 10.00’da açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale belediye toplantı salonunda yapılacak ve ihaleye yerli istekliler katılabilecek.

İhale dokümanı Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Fatih Sultan Mehmet Mah. Dicle Cad.No.12 Kat:4 Kartepe/Kocaeli adresinden görülebilir ve 50,00-TL karşılığı satın alınabilir.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiye Elektronik Kamu Alımları Platformu’nda (EKAP) yer alan ihale dokümanından ulaşılabilir. (https://ekap.kik.gov.tr)

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in şeffaf belediyecilik anlayışı ile yapılacak ihale, belediyeninwww.kartepe.bel.tr adlı internet adresi üzerinden canlı yayınlanacaktır.

Son Güncelleme: 05.02.2016 13:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38