Kartepe Zabıtası’ndan fırın denetimi

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelindeki fırınlara yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Kartepe Zabıtası’ndan fırın denetimi

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelindeki fırınlara yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

27 Şubat 2014 Perşembe 12:31
Kartepe Zabıtası’ndan fırın denetimi
 Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, fırın ve imalathanelere 3 ekiple eş zamanlı denetimde bulundu. Denetimlerinde halk sağlığını ön planda tutan Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipler, ekmek üretimi ve satışı yapan işletmelerde işyeri açma ruhsatı, haftasonu tatil ruhsatı, çalışanların portör muayenelerini, soyunma odalarını, malzeme ambarlarını, havalandırma sistemlerini, tuvalet temizliklerini, işçilerin saç sakal kontrollerini, ekmek gramajını ve hijyeni konularında denetim yaptı.

Halk sağlığını direk ilgilendiren konularda hassas davrandıklarını belirten Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Selman Çelik, “Öncelikle fırınlarımızda yaptığımız denetimlerimizi belirlenen periyotlar halinde aralıksız sürdürmekteyiz. Hijyen belgesi olmayan işletmelerin kısa sürede eksikliklerini tamamlamaları konusunu da yakından takip etmekteyiz. Gıda Hijyen Bilgisi olmayan veya bugüne kadar alamayanlar için Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlükleri’nde düzenlenen eğitimlerden faydalanılması için işletmecilere ve işçilere uyarılarda bulunmaktayız” dedi.

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların her hangi bir olumsuzlukla karşılaşmaları durumunda belediyenin 373 60 60 veya 444 33 73 numaralı telefonuna şikayetlerini iletmelerini istediler.

Son Güncelleme: 27.02.2014 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38