banner28
banner23
banner36

Kartepe’de Coşku Her Geçen Gün Artıyor

Ak Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Hüseyin Üzülmez, halkın büyük ilgisi ve coşkusu eşliğinde seçim irtibat bürolarının açılışlarını gerçekleştirmeye devam ediyor.

Kartepe’de Coşku Her Geçen Gün Artıyor

Ak Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Hüseyin Üzülmez, halkın büyük ilgisi ve coşkusu eşliğinde seçim irtibat bürolarının açılışlarını gerçekleştirmeye devam ediyor.

16 Mart 2014 Pazar 13:33
Kartepe’de Coşku Her Geçen Gün Artıyor
 Uzunçiftlik Ataevler Mahallesi seçim irtibat bürosunun açılışını meşaleler, havai fişekler, konfetiler ve gençlerin yoğun tezahüratları eşliğinde açan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Ak Parti Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e, İlçe başkanı Hasan Kandaz, İl Genel Meclisi Başkanı Fahim Kılıç, Kartepe Belediye Başkan aday adayları, Ak Parti Kartepe Kurucu İlçe Başkanı Gültekin Görüm, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve partililer eşlik etti. Açılışa Ataevler Mahallesi sakinleri yoğun ilgi gösterdiler.

 

KANDAZ, ANKET SONUCU BURADA

Açılış programında ilk olarak, Ak Parti Kartepe Meclis Üyesi adayı Sefer Yıldız söz aldı. Yıldız’ın selamlama konuşmasını yapmasının  ardından, ilçe başkanı Hasan Kandaz, Taraflı yayın yapan gazetelere ithafen  konuşmasında, “ biz gazetelere para vererek anket yaptırmıyoruz. Anket işte burada.  Allah nasip ederse 30 Mart’ta gerçek anket sonucunu halkımız gösterecek. Bizim işimiz gönülden gönüle giden yolları inşa etmek. Bununla uğraşacağız” dedi.

 

30 MART’TAN SONRA GELECEĞE GÜVENLE BAKACAK

Bu muhteşem kalabalığın ne anlama geldiğini  birilerinin görmelerini istiyoruz, sözleri ile konuşmasına başlayan Ak Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Hüseyin Üzülmez, “ Yaklaşık 6 aydır yoğun bir seçim propaganda çalışması içerisinde olduğumuz bu dönemde, girmedik mahalle, cadde, sokak kalmadı. Gittiğimiz her evde, katıldığımız her programda halkımızdan çok güzel bir teveccüh görüyoruz. İnşallah bu bereket, 30 Mart’ta sandığa yansıyacak ve Kartepe’de yeni bir başlangıç olacak. Kartepe’liler, 30 Mart’tan sonra geleceğe güvenle bakacak. Kartepeli tüm hemşehrilerime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

BELEDİYE BAŞKANLIĞI MAKAMI, HİZMET ETME MAKAMIDIR

Chp adayına’da yüklenen Üzülmez, sözlerini şöyle sürdürdü, “ Karşımıza siyasi rakip olarak çıkan chp adayı, Kartepe ilçesi kurulmadan önce görev yaptığı Uzunçiftlikte, bir tek çivi çakmamış; üstüne dağ gibi sorunlar bırakmış. Kartepe Belediyesine öyle bir enkaz bırakmış ki, 5 yıl mücadele edilmesine rağmen bu sorunlar çözülememiş. Hala Kooperatif başkanlığını yaptığı Bahçekent konutlarında yıllardan beri bir iskan sorunu var. Konuştuğum her kişiden, katıldığım her ev toplantısında bu sorunlarla karşılaşıyorum. Belediye Başkanlığı makamı, hizmet etme makamıdır. Hemşehrilerim, şimdi sizlere soruyorum: bu adayı şu hizmeti yaptığı için yeniden seçeceğim diyeceğiniz bir şey var mı ? Eseri var mı ?  Var. İskan sorunu var, tapu sorunu var.  9,5 Trilyonluk bir borç mirası var. Herkes namıyla anılır. Güzel bir nam bırakmış. Arkadaşlar, belediyecilik bizim işimiz. Halka hizmet bizim işimiz. 30 Mart seçimlerinde, Kartepemiz için sizlerden destek bekliyorum. Hepinize teşekkür ediyorum. İrtibat büromuz hayırlı olsun” dedi.

 

 

KARAOSMANOĞLU, HALKIMIZIN YANINDAYIZ

Üzülmez’in ardından konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, her zaman halkın yanında olduklarını belirtti. Karaosmanoğlu, “ Bu güne kadar halkımızın her ne ihtiyacı varsa hamdolsun yanında olduk, koştuk. Bu neyin eseri biliyor musunuz ? Türkiye’de tek başına güçlü bir iktidarın. İradesi sağlam, halktan onay alan, halkın iş başına getirdiği, Ak Parti iktidarının bereketidir. Milletimizin bu gününü düşündüğümüz gibi yarınlarını da düşüneceğiz. Çünkü sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Allah milletimizin bahtını ve yolunu açık etsin” dedi.Açılış Programı seçim irtibat bürosunun açılış kurdelasının kesilmesi ile son buldu.

Son Güncelleme: 16.03.2014 13:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38