Kartepe'de silahlar konuştu:1 ölü 2 yaralı

Kartepe Uzuntarla Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen silahlı çatışmada, 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Kartepe'de silahlar konuştu:1 ölü 2 yaralı

Kartepe Uzuntarla Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen silahlı çatışmada, 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

02 Haziran 2015 Salı 10:16
Kartepe'de silahlar konuştu:1 ölü 2 yaralı

Edinilen bilgilere ve iddialara göre Kartepe’deki silahlı çatışma olayı şu şekilde gelişti. Fatih Çakır isimli şahısın eşi Serap Çakmak şiddetli geçimsizlik nedeniyle 6 ay önce evini terk ederek dayısı olan Mahmut Aydın’ın (41) evine sığındı. Fatih Çakmak (34), sürekli olarak eşinin eve dönmesi için baskı yaptı.

Eşinin eve dönmesi için baskı yapan ancak herhangi bir sonuç alamayan Çakmak’ın, eşinin dayısı olan Mahmut Aydın ile arası açıldı. Saat 17:30 sıralarında Fatih Çakmak, yanına kardeşi olan Ali Çakmak(40)’ı da alarak Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çalışan Mahmut Aydın’ın çalıştığı Uzuntarla Mahallesi 309 Nolu Sokak üzerindeki boş araziye geldi.

OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Şahıslar arasında aynı konu ile ilgili olarak yine tartışma çıktı. Tartışma bir anda büyüyünce her iki taraf birbirine silah çekti ve ard arda ateş açtı. Olayda hem Mahmut Aydın, hem de kardeşler Ali ve Fatih Çakmak yaralandı. Silah seslerini duyanların haber vermesi ile olay yerine kısa ürede çok sayıda polis ekibi ile birlikte 112 ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemelerde Fatih Çakmak’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

HASTANEYE SEVK EDİLDİLER

Silahlı çatışmada yaralanan Mahmut Aydın ve Ali Çakır yapılan ilk müdahalenin ardından Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılarından Mahmut Aydın’ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olayda ayağından yaralı olan ve polis ekiplerine teslim olan Mahmut Aydın, yoğun güvenlik önlemleri altında Kocaeli Devlet Hastanesi’ne getirilerek tedavisi yapıldı. Ardından gözaltına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

 

 

Son Güncelleme: 03.06.2015 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38